11. února 2012 • 11:16

Rooney: Zápasy s Liverpoolem jsou úplně nejvíc. Dá gól?

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
První Čech, který prorazil Nadalovu antukovou auru: Lehečkův úžasný večer
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
VŠECHNA VIDEA ZDE

ISPORT EXPERT | ONLINE PŘENOS 13:45 | Ač na ostří nože bojují o titul se svým městským rivalem Manchesterem City, hvězda United Wayne Rooney si daleko více považuje zápasů proti Liverpoolu. Podaří se Rooneymu dát v dnešním střetu s Reds gól? Tipujte v soutěži iSport Expert a vyhrajte 3D televizor! Zápas Manchester United - Liverpool začíná ve 13:45 a sledovat ho můžete online.



"United proti Liverpoolu, to je vždycky obrovský zápas - je to duel mezi dvěma největšími kluby v Anglii," prohlásil Rooney pro klubové stránky.

"Díval jsem se na tyhle zápasy od malička a vždycky jsem fandil United," ujišťuje hvězda Manchesteru. "Být toho součástí je fantastické, ale tohle je utkání, které nikdy nechcete prohrát," dodává bojovně Rooney.

A to se právě stalo United před čtrnácti dny v FA Cupu, kdy prohráli na hřišti Liverpoolu 1:2.

Už tradičně vyhecovaný duel byl navíc poznamenaný pachutí skandálu kolem Luise Suaréze, který měl v říjnu rasisticky urážet Patrice Evru, a vyfasoval za to osmizápasovou stopku.

"Soustředíme se jenom na fotbal," tvrdí Rooney, že spory kolem kauzy a následné nenávistné přijetí Evry liverpoolskými fanoušky hráče nijak neovlivňuje.

"Kolem tohodle zápasu bude na Old Trafford vždycky živo. Rivalita mezi oběma týmy se datuje od doby, kdy jsou v lize," pokračuje útočník. "V sázce jsou tři body a to je to, co oba týmy zajímá," uzavírá Rooney.

Právě on rozhodne o osudu dnešní otázky soutěže iSport Expert. Podaří se dát Rooneymu proti Liverpoolu gól? Tipněte si a prodlužte svoji sérii správných odpovědí!

Zápas můžete sledovat od 13:45 online.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud