29. září 2016 • 18:10

Díky internetové televizi DIGI2GO už nepřijdete o žádný fotbalový zápas

Autor: iSport.cz, DIGI
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbaloví fanoušci se mohou každý víkend dívat na to nejlepší: španělskou La Ligu i anglickou Premier League. Přímé přenosy, záznamy, sestřihy, studia. Díky nové internetové televizi DIGI2GO lze sledovat fotbalové přenosy a další sportovní program až na čtyřech nezávislých zařízeních: kromě televize se set-top boxem DIGI2GO i na tabletech, v mobilech a PC.



Kvalitní, a především exkluzivní sportovní obsah přináší internetová DIGI2GO každý den. Základ tvoří tři kanály: DIGI Sport 1, DIGI Sport 2, DIGI Sport 3, všechny v HD. Celkem však můžete na DIGI2GO sledovat až třináct sportovních programů.

Nekonečná fotbalová smršť

To hlavní se na kanálech DIGI Sport odehrává o víkendech. Kanál DIGI Sport1 HD, případně též DIGI Sport2 HD, patří už od pátečního večera Premier League. Přímé přenosy i záznamy se prakticky po celý víkend postarají o zábavu a program fanoušků ostrovní kopané. A to Premier League na obrazovce ještě doplňuje Sky Bet Championship, tedy druhá nejvyšší anglická soutěž.

Na kanálu DIGI Sport 3HD, případně DIGI Sport 2HD zase můžete každý víkend sledovat španělskou La Ligu. Také zde jde o prakticky non-stop přenosy: pátečním magazínem počínaje a pondělními sestřihy aktuálního kola konče.

Novou internetovou televizi DIGI2GO ocení i ti sportovní fanoušci, jimž kolidují termíny zápasů. Program mohou sledovat nezávisle až na čtyřech zařízeních, jako jsou mobilní telefony či tablety, a to i bez set-top boxu. S ním pak i na klasické televizi se set-top boxem DIGI2GO. Když se k tomu přidá možnost nahrávat pořadys kapacitou až třicet hodin záznamu, a také možnost sledovat program až 72 hodin zpětně, je zřejmé, že vám prakticky žádný zápas neunikne.

Na své si přijdou i ostatní členové rodiny, protože mohou dál v klidu sledovat svou filmovou, soutěžní či seriálovou nabídku.. Jedinou podmínkou je kvalitní internetové připojení s minimální rychlostí 6Mbps.

Exkluzivní sportovní obsah. A nejen to!

Internetová DIGI2GO prakticky kopíruje stávající nabídku Nové DIGI TV, ale s větším počtem programů v HD kvalitě. Zákazníci mají k dispozici ZÁKLADNÍ balíček a k němu rozšiřující balíčky SPORT, EXTRA a HBO, nebo mohou zvolit kompletní nabídku MAXI. Přehled programů dostupných v jednotlivých balíčcích najdete na stránkách www.digi2go.cz >>

Chcete super fotbal? Jděte na Novou DIGI TV >>

Přestože DIGI2GO přináší velkou porci filmů, dokumentů i zábavy a je určena pro celou rodinu, exkluzivní sportovní obsah má velký potenciál oslovit zejména sportovní příznivce. Ti získají po pořízení DIGI2GO jistotu, že příští tři sezony mohou sledovat anglickou Premier League i druhou nejvyšší soutěž Sky Bet Championship, na další dvě sezony pak španělskou La Ligu. Na své si ale nepřijdou jen fanoušci fotbalu. Od Nového roku bude Nová DIGI TV vysílat rovněž nejprestižnější mužské tenisové turnaje ATP World Tour Masters 1000, ATP World Tour 500 a ATP ATP World Tour 250, a především Turnaj mistrů v Londýně. Vysílací práva získala na čtyři roky.

Jak už bylo uvedeno, DIGI2GO lze sledovat až na čtyřech zařízeních, a to i bez set-top boxu. K jedné smlouvě na tuto internetovou televizi si můžete objednat maximálně dva set-top boxy. Podle jejich počtu pak můžete bezplatně využívat ke sledování programu další 2 až 4 mobilní zařízení s operačním systémem Android či iOS, nebo webový prohlížeč v PC. Aplikace DIGI2GO je k dispozici ke stažení zdarma na portálech Google Play a App Store.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud