24. října 2014 • 20:31

Hlasy po utkání fotbalové ligy České Budějovice - Slavia

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Hlasy po utkání 12. kola první fotbalové ligy Dynamo České Budějovice - Slavia Praha (1:1):


Luboš Urban (trenér Českých Budějovic): "Výsledek bereme, věděli jsme, že nás čeká těžký soupeř. Slavia je se svými možnostmi někde jinde než my. V první půli byla Slavia agresivnější a výsledek 0:0 pro nás byl v tu chvíli dobrý. Rozhodující chvíle byla v 70. minutě, kdy Jakub Hora krásnou kolmicí našel Brunclíka, který však šanci nedal. Penalta, ze které Slavia vstřelila gól, byla podle mě přísná. Myslím si, že jsme si nezasloužili prohrát. Chtěli jsme zvítězit, ale ten bod bereme. Smekám před Slavií, že hráči Vošahlík a Koreš, kteří u nás hostují, mohli do vzájemného zápasu nastoupit."

Miroslav Beránek (trenér Slavie): "Čekali jsme tady těžké utkání, protože domácí v minulém kole vyhráli. Kladl jsem hráčům na srdce, že pokud tady vyhrajeme, tak se můžeme odrazit výš, ale jestli prohrajeme, budeme hrát o záchranu. O přestávce jsme viděli šanci na to, že bychom tu mohli vyhrát, ale naše koncovka není taková, jakou bychom potřebovali. Že dal gól Vošahlík, který tady hostuje ze Slavie? Takhle to v životě chodí."

Jan Vošahlík (záložník Českých Budějovic): "Kvůli zranění jsem 17 dnů netrénoval a s přípravou jsem začal před třemi dny. Byli jsme proto s trenérem domluveni, že půjdu do zápasu tak na půl hodiny. Nakonec jsem měl co dělat, abych těch 30 minut vůbec zvládl. Že jsem dal gól zrovna já? Tak to chodí, ale kluci ze Slavie mi nic neříkali, na to nebyl čas."

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud