21. prosince 2014 • 15:05

Hlasy po utkání hokejového Channel One Cupu v Soči Rusko - ČR

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Hlasy po utkání hokejového Channel One Cupu v Soči Rusko - ČR:


Vladimír Růžička (trenér ČR): "Měli jsme velmi dobrý vstup do utkání, hráli jsme velice slušně. Bohužel Rusové potom, jak nám dali první gól, tak se dostali do pohody a dali nám i druhý gól. Zápas se tak pro nás nevyvíjel moc dobře, ale jsem rád, že i když jsme ve druhé třetině, kdy jsme tam pomalu vystřídali, dostali gól na 3:0, tak mužstvo zase ukázalo obrovskou bojovnost a vrátilo se do zápasu zpátky. Toho si hrozně vážím."

Ondřej Němec (obránce ČR): "Moc bych nekoukal na to, že jsme na konci mohutně dotahovali, protože ve druhé třetině nebýt Jakuba Kováře v bráně, tak to mohlo být 8:0... Chytil tam ještě dalších pět tutovek. Dali jsme pak dva góly a měli ještě nějaké šance na to, abychom s tím zápasem něco udělali. Třetí třetina byla dobrá, ale my bychom se spíše měli zamyslet nad těmi prvními dvěma. Měli jsme povedené pasáže, ale zase převažují negativa - nebylo to dobré."

Erik Hrňa (útočník ČR): "Chtělo by to hrát minimálně alespoň tři třetiny, protože jsme hráli jen jednu - tu třetí. Ty první dvě se nám vůbec nepovedly, bruslařsky jsme nestíhali a vůbec jsme nestříleli. Nevím, kolik tam bylo střel, já jsem jich moc neviděl. V poslední třetině jsme to začali tlačit do brány, vznikly z toho šance a dotahovali jsme to. Škoda, že jsme se nedostali až do té remízy."

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud