9. prosince 2016 • 16:23

Manažer hokejistů Zlína Adamík bude i jednatelem klubu

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Generální manažer hokejistů Zlína Karel Adamík bude současně působit i ve funkci jednatele klubu, z které odstoupil před dvěma týdny Patrik Kamas. Změnu dnes potvrdila valná hromada, které se zúčastnili zástupci všech tří majitelů - zapsaného spolku HC PSG Zlín, statutárního města Zlína a společnosti PSG.


"Valná hromada považuje volbu Karla Adamíka za důležitou vzhledem k návaznosti stanovené strategie fungování extraligového týmu, na jehož tvorbě a řízení se doposud podílel," stojí v prohlášení na klubovém webu.

Adamík má zdárně dokončit tuto extraligovou sezonu a připravit klub na další ročník. Jeho dalšími úkoly jsou projekt rekonstrukce zimního stadionu Luďka Čajky, příprava lednového mistrovství světa žen do 18 let a práce s mládeží.

Majitelé klubu ocenili Kamase za to, že dokázal po uplynulých pět sezon vždy naplnit v průměru osmdesátimilionový rozpočet klubu a včas plnil závazky vůči hráčům i partnerům klubu. Za jeho působení získali hokejisté Zlína mistrovský titul, stříbrnou medaili i Prezidentský pohár za vítězství v základní části a v dalších sezonách došli minimálně do čtvrtfinále play off. V současnosti je však Zlín v tabulce třetí od konce.

poš ura

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud