13. září 2017 • 20:33

Maccabi před Slavií spoléhá i na rady sparťana Ben Chaima

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Fotbalisté Maccabi Tel Aviv se před čtvrtečním úvodním zápasem skupiny Evropské ligy na půdě pražské Slavie spoléhají i na rady svého nedávného spoluhráče záložníka Tala Ben Chaima, který v červnu za rekordní sumu v rámci české ligy přestoupil do Sparty. Izraelský vicemistr sice klade větší důraz na domácí soutěž, ale uspět chce i v pohárové Evropě.


"Tal Ben Chaim nás navštíví na hotelu a jsem si jistý, že pro nás bude mít několik tipů a cenných rad, které využijeme. Myslím, že budeme na Slavii dobře připraveni," citoval klubový web obránce Maccabi s podobným jménem Tala Ben Haima.

"Musím říct, že na to, že Slavia byla při losu až ve čtvrtém koši, je to těžký soupeř. Hlavně doma hraje dobře, ale věřím, že se budeme vracet s body. Víme, že s námi přicestovalo hodně fanoušků a chceme jim udělat radost," dodal pětatřicetiletý obránce, který prošel mimo jiné Chelsea.

Maccabi vedle Slavie ve skupině narazí na španělský Villarreal a kazašskou Astanu. "Na to, že jsme byli v druhém koši, je to docela těžká skupina. Ale jsme rádi, že jsme zvládli všech osm zápasů v předkolech a můžeme si ve skupině zahrát. Naší prioritou je vždy liga, kde chceme bojovat o titul, a hned na druhém místě jsou evropské poháry. Nechceme v Praze vyjít naprázdno," uvedl trenér Maccabi Jordi Cruyff, syn slavného Johana Cruyffa.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud