7. prosince 2017 • 21:53

Hlasy po utkání fotbalové Evropské ligy Zlín - Lokomotiv Moskva

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Hlasy po utkání 6. kola základní skupiny F fotbalové Evropské ligy Fastav Zlín - Lokomotiv Moskva (0:2):


Bohumil Páník (trenér Zlína): "Utkání bych rozdělil na dvě části. V prvních šedesáti minutách jsme byli v plném počtu a dokázali jsme eliminovat sílu soupeře, i když nám tam taky párkrát proběhli. Byli jsme důstojným soupeřem. Zápas byl do té doby vyrovnaný, líbivý a bylo se na co dívat. Po vyloučení se ukázala vysoká kvalita Lokomotivu, skulinu si dokázali najít a šanci využít. Hráče chválím za šedesát minut, kdy jsme drželi krok. Pak to byl boj, abychom to udrželi a dohráli. Pokoušeli jsme se o kontry, ale obrana nás nepustila, snad kromě šance Vukadinoviče po pravé straně. Chtěli jsme získat ve skupině pět bodů, máme dva, tak to třeba doženeme příště."

Jurij Sjomin (trenér Lokomotivu): "Celkový i dnešní výsledek je moc pozitivní, postoupili jsme do play off z prvního místa a čekáme na soupeře. Je konec sezony a bál jsem se, že Zlín trochu podceníme, stačilo nám získat jen bod. Ale tým to výborně zvládl, i když jsme se v prvním poločase trochu trápili, Zlín velmi dobře presoval. Dělali nám problémy, dostali nás pod tlak, byli aktivní a kompaktní. Ve druhém poločase už jsme měli prostoru víc, a proto je takový výsledek."

Vukadin Vukadinovič (záložník Zlína): "Jsme zklamaní. První poločas byl z naší strany dobrý, do vyloučení jsme byli vyrovnaným soupeřem, možná i lepším. Lokomotiv přijel bránit a postavil tam na hrot Farfána na brejky. Čekali, jestli se jim něco povede. S každým soupeřem jsme si v Olomouci věřili, bylo to o něčem jiném než venku. Herně to nebylo tak špatné, ale nemáme tolik zkušenosti jako soupeři, kteří dokážou šance využít."

Josef Hnaníček (obránce Zlína): "Šedesát minut jsme hráli fakt výborně. Škoda, že jsme tam nedohráli nějaké situace. Inkasovanému gólu jsem možná ještě mohl zabránit, ale už to bylo hodně těžké. Terén byl složitý, valilo se to na nás. Měl jsem to uhrát. Neměl jsem už ani síly vstát a reklamovat situaci u rozhodčího, soupeř tam zahrál rukou. Rozhodčí byl úplně jinde než my. U vyloučení to byl normální souboj, ani to nebyl podle mě faul. Ale Gajičovi dal druhou žlutou, byl to úplný nesmysl, nechápu to."

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud