31. října 2014 • 09:04

Děláš si srandu?! Dvě auta za hole in one za týden dostaly i Kordovou

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Americká golfistka Danielle Kangová získala během osmi dnů dvě auta. Stočtvrtá hráčka světa obě získala jako odměnu za hole in one, jamky trefené na jednu ránu, na turnajích ženské profesionální LPGA. Dala si tak dvojnásobný dar k dvaadvacátým narozeninám, které měla 20. října.



Minulý týden zahrála Kangová golfové eso na turnaji v Číně a dostala vůz značky Buick LaCrosse. "Myslím, že to je dárek od táty," řekla Kangová, jejíž otec loni zemřel na rakovinu.

Dnes poslala míček z odpaliště rovnou do jamky na tříparové osmičce na turnaji v Tchaj-wanu a jako cenu dostala automobil Audi A6 T2.0.

"Děláš si ze mě sakra srandu?! Jdi do kasina a na něco vsaď, děvče..." reagovala na svém Twitteru na druhou hole-in-one Kangové během osmi dnů i Jessica Kordová.

Událost vůbec vzbudila v golfovém světě pozdvižení a komentáře i vtípky na internetu jen prší. Zajímavé také je, že ani jeden její přesný zásah se nepodařilo zachytit na kameru.

Vítězka amatérského US Open z let 2010-11 Kangová letos na LPGA zaznamenala už tři hole in one, což se před ní povedlo krajance Tracy Kerdykové v roce 1991 a o 11 let později Švédce Charlottě Sörenstamové, sestře bývalé světové jedničky Aniky Sörenstamové. Jedno eso dala Kangová letos i v tréninku.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud