16. února 2014 • 12:49

Vítejte v SAMči! Zlatá Samková se omlouvala, že byla mimo obraz

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

OHLASY NA TWITERU | S gratulacemi se roztrhl pytel. A naprosto zaslouženě. Eva Samková ovládla snowboardcross dokonalým způsobem, od kvalifikace až do finále před sebe nikoho nepustila. "Omlouvám se, že jsem v Samchi byla televizně mimo obraz," vzkázala zlatá vítězka svým fanouškům na Twitteru.



Mladá, krásná, úspěšná, navíc i vtipná. Eva Samková představuje takřka dokonalý profil žádané, moderní sportovkyně. Zlaté nedělní dopoledne s ní hltala velká část českého národa, suverénním zlatem si získala tisíce fanoušků.


"Promiňte, že jsem tady v Samchi byla televizně trochu mimo obraz," napsala vtipnou hlášku na Twitteru, kde jí po triumfu v Soči raketově roste počet followerů. Lidí, co sledují její profil, bylo v neděli krátce po dvanácté už téměř 1200.

Dvacetiletá závodnice, která jezdí s namalovaným knírkem nad pusou, lidi dokáže bavit. Před odletem do Soči například zaujala hláškou, jak čichala cigaretový dým od prezidenta Miloše Zemana .

Teď ale fascinuje sportovní veřejnost tím, co dokáže na trati. Její olympijské představení vypadalo až neuvěřitelně jednoduše. Po startu šla do čela, kde se usadila a s obrovským náskokem dominovala až do cíle.

"Tak to je super! Moc ji blahopřeju! Musí to byt úžasné," řekl český obránce Michal Rozsíval , když se po tréninku hokejistů od novinářů dozvěděl o senzačním úspěchu české snowboardistky.

Na Twitteru jí gratulovala řada jiných českých sportovců. Mezi jinými například tenista Tomáš Berdych či sparťanský záložník Lukáš Vácha. Samková zkrátka všem vyrazila dech. A jako šťastná vítězka teď zaslouženě slaví životní úspěch.

Eva Samková skáče na nejvyšší stupínek po olympijském závodě snowboardkrosařek
Eva Samková skáče na nejvyšší stupínek po olympijském závodě snowboardkrosařek

Samková byla před odletem v klidu, sháněla podpisy hokejistů
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud