20. prosince 2015 • 15:26

Skikrosařka Zemanová v Innichenu vypadla ve čtvrtfinále

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
VŠECHNA VIDEA ZDE

Skikrosařka Andrea Zemanová nenavázala v Innichenu na páté místo ze sobotního závodu. Po pádu v tréninku skončila v pokračování Světového poháru v italském středisku desátá.



Česká reprezentantka tentokrát neuspěla hned ve čtvrtfinálové jízdě, kterou dokončila na nepostupovém třetím místě za pozdější vítězkou Andreou Limbacherovou z Rakouska a Němkou Heidi Zacherovou, která triumfovala v sobotu.

Zemanová si postěžovala na následky pádu v tréninku. "Nebyla žádná hitparáda pak startovat s naraženejma žebrama, ale přesto jsem do toho šla na max a o postupu rozhodoval fotofiniš," napsala na facebooku a byla ráda, že je zdravá.

V sobotu Zemanová vyhrála malé finále a připsala si druhý nejlepší výsledek v kariéře. I vzhledem k čtvrtému a třetímu místu v pátečních kvalifikacích vyhlásila pokus o útok na medaili, nakonec se ale musela spokojit "jen" s šestým umístěním v elitní desítce v životě.

"Medaile musí počkat," naznačila, že si věří i v dalších závodech. Limbacherová vyhrála finálovou jízdu před Kanaďankou Kelsey Serwaovou a Alizee Baronovou z Francie. Čtvrtým místem si pojistila celkové vedení v SP Anna Holmlundová ze Švédska.

Zemanové patří po pěti závodech dvanácté místo. Závod mužů vyhrál Švéd Victor Öhling Norberg, druhým místem potvrdil celkové vedení Jean Frederic Chapuis.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud