7. června 2011 • 18:21

Jsi patetický lhář! řval na Giggse podvedený bratr

Autor: bk
Vstoupit do diskuse
5
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Životní den pro Vadlejcha? Jsem na nejvyšší úrovni, říká. Ale chce pomoc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jakmile se Rhodri Giggs dozvěděl o tom, že mu jeho bratr Ryan měl osm let zahýbat s vlastní ženou Natashou, složil se. "Podvedl jsi mě, jsi patetický lhář," křičel do telefonu na slavného fotbalistu Manchesteru United, který se mu marně snažil celou situaci vysvětlit.



Milostná aféra legendárního záložníka nejspíš totálně rozboří vztahy v jeho rodině."Jak jsi jen mohl? Věřil jsem ti a ty mě celou dobu podvádíš za zády," spustil do telefonu na svého bratra zničený Rhodri (34).

Ryan Giggs mu marně vysvětloval, že celá věc je nesmysl. Snažil se Rhodriho ujistit, že si Natasha všechno vymyslela a OPRAVDU NIC s ní neměl. Jenže tohle sedmatřicetiletému záložníkovi, který měl pletky i s hvězdou reality show Big Brother Imogen Thomas, jeho bratr nevěří.



"Jsi patetický lhář!" reagoval na snahu o usmíření zlomený Rhodri. "Opravdu spolu hovořili. Řekněme, že to byla upřímná výměna názorů," popisuje vypjatou konverzaci zdroj britského deníku The Sun, který obsah rozhovoru znesvářených bratrů přinesl.

Ryan svému bratrovi tvrdil, že celá záležitost je blbost a holý nesmysl. "Nevěřím ti ani slovo. Jak tohle po tom všem můžeš tvrdit? Proč by si to Natasha vymýšlela? Pro mě jsi obyčejný lhář!" reagoval Rhodri. 

Fanynka Manchesteru symbolicky líbá plakát s Ryanem Giggsem
Fanynka Manchesteru symbolicky líbá plakát s Ryanem Giggsem


Po těchto slovech Ryanovi sebrala telefon jeho žena Stacey. "Podívej se, Rhodri, jestli říká, že to není pravda, tak to prostě není pravda. Natashe nevěříme," zastala se svého muže, který jí měl podvádět i s modelkou Imogen.   

Giggsovi se tedy podařilo přesvědčit alespoň Stacey, se kterou má dvě děti. Celá čtveřice je nyní ve Španělsku, kde by si celou aféru mohla vyříkat z očí do očí.

Druhý skandál v průběhu několika týdnů každopádně pořádně zacloumal s Giggsovou pověstí vzorného gantlemana. Na trávníku i mimo něj. Milostný čtyřuhelník z rodiny legendy United teď rozebírá celá Anglie.

Vstoupit do diskuse
5
Články odjinud


Články odjinud