23. ledna 2012 • 10:30

PhiladelphINNA: Jágrova přítelkyně ozářila přehlídku manželek hráčů

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
16
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Inna Puhajková (25), přítelkyně Jaromíra Jágra (39), zase jednou ukázala, kde žijí ty nejkrásnější ženy na světě! Manželka kapitána hokejové Philadelphie Chrise Prongera Lauren vymyslela první ročník módní přehlídky partnerek hráčů Flyers a Inna ho prakticky celý ukradla pro sebe.



Ať už oblékla dlouhou černou róbu, nebo v krátkých šatičkách, pořád jí to neuvěřitelně slušelo. Inna rozdávala úsměvy na všechny strany, do nadšeného publika posílala vzdušné polibky...

Náladu jí lehce kazilo jen to, že její milý se opět zranil a bude muset vynechat dva zápasy. Alespoň ale mohl být na přehlídce osobně přítomný – dokonce si po molu zajezdil na kole.

To manžel iniciátorky celé akce Chris Pronger měl smůlu: s otřesem mozku musel zůstat doma, což prý hodně těžce snášel – ostatně stejně jako Jágr.

"Je to pro něj velké utrpení... Hokej miluje a lituje každého zápasu, který neodehraje. Zvlášť teď, když ví, že se jeho kariéra pomalu blíží ke konci," říkala už před časem Inna v rozhovoru pro Sport Magazín.

Vydařená akce, na které se předvedly manželky a přítelkyně hokejistů Flyers, navíc pomůže dobré věci. Výtěžek ze vstupného, které bylo od dvou do šesti tisíc korun, totiž poputuje na charitu.

Inna Puhajková na přehlídce vysloveně zářila
Inna Puhajková na přehlídce vysloveně zářila

Vstoupit do diskuse
16
Články odjinud


Články odjinud