23. června 2012 • 05:00

Gebre Selassieho přítelkyně Leona: S Theem bych šla kamkoliv

Autor: pv, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE | Se svou milou Leonou je Theodor Gebre Selassie (25) už sedm let a půvabná bruneta je do obránce stále zamilovaná až po uši. A klidně byla ochotná s ním jít i do studeného Ruska. Českého reprezentanta však nakonec čeká "jen" přesun do německých Brém.



O tom, že se Leona bude stěhovat společně s Gebre Selassiem bylo jasno už dlouho před jeho přestupem. "Ráda s ním půjdu kamkoliv," tvrdila.

Pětadvacetiletý obránce nakonec v pátek definitivně potvrdil svůj přestup do Werderu Brémy, ačkoliv ve hře byly i jiné destinace. A přítelkyni nejspíš svým rozhodnutím udělal radost. „Já bych Německo klidně brala i kvůli jazykům, a hlavně je to kousek. Mně by ale ani nevadilo, kdyby přestoupil do Ruska. Hlavně aby hrál,“ nechala se Leona slyšet v předchozích dnech.

Teď však české reprezentanty včetně Gebre Selassiho čeká dovolená. Kam se mistr ligy se Slovanem Liberec podívá zatím není jasné, po namáhavé porci zápasů s klubem i národním týmem se však na volno bezpochyby těší. "Theo i ostatní si zaslouží odpočinout. Měli toho dost,“ míní Leona.

Theo Gebre Selassie si vede přítelkyni Leonu (u pravé ruky)
Theo Gebre Selassie si vede přítelkyni Leonu (u pravé ruky)

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud