6. dubna 2016 • 16:13

Po Kvitové další velké jméno! Kotyza povede bývalou jedničku Wozniackou

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dlouho bez práce nezůstal! Trenér David Kotyza čtvrt roku po ukončení spolupráce s Petrou Kvitovou oznámil začátek spolupráce s další úspěšnou tenistkou. Má pomoci k vzestupu bývalé světové jedničky Caroline Wozniacké, která se momentálně nachází na 24. místě žebříčku. „Považuju za normální v mém věku pracovat, dokud mi síly a schopnosti dovolí,“ řekl pro iDnes.cz. „I proto jsem přijal nabídku Piotra Wozniackého ohledně práce s jeho dcerou.“



Osmačtyřicetiletý Kotyza nečekaně skončil u Kvitové po jejím vyřazení na lednovém Australian Open a nyní se po dvouměsíční pauze vrací znovu do špičkového ženského tenisu. Wozniacké, které se v poslední době nedaří, by měl pomoci k návratu mezi elitu.

Pětadvacetiletá Wozniacká, která od října 2010 do ledna 2012 strávila s přestávkami 67 týdnů na místě světové jedničky, se v posledních sezonách v pořadí WTA propadala a momentálně jí patří 24. místo. Na grandslamových turnajích je jejím maximem dvojnásobná účast ve finále US Open, trofej ale nikdy nezískala. Na okruhu WTA získala 23 titulů, její letošní bilance je ale nevýrazná, na svém kontě má osm výher a sedm porážek.

Připomeňte si, jakých úspěchů Kotyza dosáhl s Kvitovou ZDE>>>

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud