7. dubna 2020 • 23:00

Další změny v Brute: končí Tecek, přichází Fredi z Absolute Legends

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE, msl
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Proměna CS:GO týmu Brute pár dní před startem Sazka eLEAGUE pokračuje. Stalo se to, co Karel „fredi“ Královec předesílal v pondělním rozhovoru: „Jakmile přijde dobrá smlouva, podepíšu ji.“ A přišla hned. Fredi přestupuje z Absolute Legends do Brute, kde nahrazuje Tecka.



"Je nám jasné, že chemie v týmu se musí tvořit postupně a chce to čas. Každopádně s výsledky to bylo nahoru dolů, a proto jsme se rozhodli pro výraznější změny," potvrdil Petr Utíkal, manager CS:GO týmu Brute, pro sazkaeleague.cz.

Team Brute v posledních týdnech prošel obnovou jak hráčského kádru, tak trenérského postu. Několik dní před začátkem Sazka eLEAGUE podepsal smlouvu s Karlem „fredi“ Královcem, který si neskutečným výkonem v kvalifikaci výrazně řekl o angažmá v přední česko-slovenské organizaci.

„Chtějí se zlepšovat, a to je důležitý,“ řekl k přestupu Fredi. V Brute nahradí polského leadera "tecek".

"Po příchodu nového trenéra pepeho a riflera Majkyho jsme se rozhodli změnit i IGL. Odchází tecek a místo něj přichází fredi. Důvod je jednoduchý. Potřebujeme zrychlit hru, a bohužel se ukazuje, že komunikace v rodném jazyce je základ. Kvůli používání angličtiny trpí rychlost rozhodování," řekl Utíkal.

"Kromě toho fredi patří mezi nejzkušenější hráče na naší scéně a věříme, že spolu s trenérem pepem přinese do týmu nový svěží vítr a pomůžou nám se posunout zpátky na top pozice, kam podle mě patříme," dodal zástupce Brute.

Horší zpráva pro Absolute Legends. Ti nyní urychleně řeší, jak Frediho nahradit.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud