7. června 2020 • 17:58

Komplikace finalistů! SHOCKovi nešel internet, Blogg1s si polil klávesnici

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Max "SHOCK" Kvapil toho rozhodně nemá v posledních dnech málo. Play off v Sazka eLEAGUE CS:GO, čeká ho ústní maturitní zkouška... Ke všem těmto nervům se přidala nepřízeň počasí, která mu nedovolila připojit se do první mapy včas. Internet nahodil až na druhou mapu, a nastoupil do finále, ve kterém Sinners dominovali.



Další kuriózní situace. Po sobotním zaspání litevského střelce z týmu RAMS chyběl Sinners na první mapě Max „SHOCK“ Kvapil. Místo něj nastoupil se souhlasem eSuby Filip „AJTT“ Dolenský, kmenovaný hráč Brute.

Nehrál špatně. Naopak! Byl tahounem a Sinners pomohl k vítězství v úvodu. SHOCK ale zprovoznil zrádný internet a vrátil se zpět do týmu.

To, co následovalo, byla dominance Sinners. Druhá a třetí mapa – zase výhra. Takže 3:0 a titul prvního splitu byl odevzdán.

Dokonce i eSubu potkaly před finále problémy technického rázu. Dominiku "blogg1s" Janitovi se pro změnu podařilo vylít si nápoj na klávesnici (do klávesnice) a byl nucen odehrát úvod velkého finále na staré klávesnici, kterou našel doma...

Pěkně to začalo, ale další komplikace nepřibyly.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud