1. července 2020 • 11:07

Známe většinu týmů na ESL One Cologne, nechybí ani frozenovi mousesports

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

ESL odhalilo v úterý 18 z 24 celků, které se zúčastní ESL One Cologne. Mezi pozvanými týmy nechybí ty největší světové celky, jakými jsou Astralis, Natus Vincere či Fnatic. V turnaji uvidíme také zástupce česko-slovenské scény. Mousesports s Davidem "frozen" Čerňanským se po hráčscké pauze pokusí napravit si reputaci a postoupit do vyřazovacích bojů. 



Osm nejlepších týmů dle umístění v ESL Pro Tour Rakning bylo nasazeno přímo do hlavního turnaje. K nim se přidát druhá osmička celků, o které se rozhodne v Play-in fázi. K osmičce týmů pozvaných do Play-in se přidá vítěz ESL Meisterschaft, Sprout a nejlepší tým z EPEC, Heretics. 

Šest zbylých míst zaplní týmy, ohledně kterých rozhodne ESL World Ranking. Mezi hlavní kandidáty patří Gen.G, MIBR, Heroic či Comeplexity. O organizacích by mělo být rozhodnuto 6. července, kdy vyjde nejnovější verze ESL žebříčku

Jak jsme již informovali, ESL doufá v pořádání turnaje v offline prostředí. Je jisté, že diváci se do Lanxess Areny nepodívají. Šlo by však o první offline turnaj od zimního IEM Katowice, které se taktéž muselo obejít bez obecenstva. 

Přehled týmů na turnaji v Kolíně: 

 

 

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud