5. srpna 2020 • 21:30

PashaBiceps odhaluje svou novou organizaci, připojuje se k Team Liquid

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jarosław "⁠pashaBiceps⁠" Jarząbkowski se nově připojuje k legendární americké organizaci. 32letá polská legenda již přes rok aktivně nehraje Counter-Strike: Global Offensive, věnovala se občasně spíše streamování. Tomu se nyní bude věnovat aktivněji, v Team Liquid bude v roli streamera.



PashaBiceps se nepochybně řadí mezi největší legendy světa CS:GO. Kdo by neznal sympatického polského svalovce, který byl dlouhodobým AWP hráčem Virtus.Pro, se kterými získal historicky druhý Major v před domácími fanoušky v Katowicích. Mezi další velké úspěchy usměvavého Poláka patří výhra na ELEAGUE Season 1 či DreamHack Masters Las Vegas 2017.

Od roku 2009 patří Pasha neodmyslitelně k sérii Counter-Strike. A bude tomu tak i nadále, jelikož bude nově součástí "Liquid Stream Team". 

Pashu sleduje na Twitchi přes milion fanoušků, na Instagramu jich má přes 600 tisíc a mezi hráči CS:GO patří mezi nejsledovanější. 

V Team Liquid bude zároveň zastávat roli evropského ambasadora. "Dosud jsme se potkávali jen jako rivalové, nyní si můžeme potřást rukou a podporovat se," říká.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud