16. srpna 2020 • 09:30

Nejlepší český hráč má nový domov, v týmu bude s ukrajinskou legendou

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tomáš "oskar" Šťastný je historicky nejúspěšnějším českým hráčem v Counter-Strike: Global Offensive. Za svou bohatou kariéru byl členem těch nejznámějších světových organizací, jakými jsou HellRaisers či mousesports. Kam povedou další kroky zkušeného českého matadora?



Podle posledních informací by se Oskar měl připojit k ukrajinskému borci Ioannu "Edward" Sukharievovi. Bývalý hráč Natus Vincere se po nepovedeném hostování u Winstrike dlouhou dobu držel mimo dění, na začátku července se připojil k celku Selectah, kde ho mimojiné doplňujě také náš favorit.

Další známou tváří, především pro fanoušky Tier 2-3 scény, je Flatron "juanflatroo" Halimi. 23letý hráč byl do začátku července součástí Team Secret, kde zastával pozici riflera.

Tomáš “oskar” ŠťastnýFoto Youtube

Sestavu doplňují dvě méně známé tváře. Justinas "jL" Lekavicius je 20letý Litevec, jehož největším úspěchem je druhé místo na Baltic eSports League Season 5 - Finals. 

Posledním borcem je Roman "tappa" Medvedev. Jde o nejmladšího reprezentanta Selectah, podobně jako pro jL i pro něj jsou mezinárodní týmy novinkou.

Sestava selectah:
Tomáš "oskar" Šťastný
Ioann "Edward" Sukhariev
Flatron "juanflatroo" Halimi
Justinas "jL" Lekavicius
Roman "tappa" Medvedev

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud