29. března 2021 • 14:00

SOUHRN: Naprostá demolice! Sinners poráží Galaxy Racer ve dvou mapách

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Třetí pokračování série Snow Sweet Snow je tu a s ním i další evropská cesta Sinners. Ti v prvním zápase potkali švédskou skvadru pod organizací Galaxy Racer, která se momentálně nachází na 78. místě světového žebříčku. Češi si se svým soupeřem poradili bez větších problémů a po vítězství 2:0 (16:8, 16:4) si připisují první bod do kolonky výher na Snow Sweet Snow 3.



Takhle by to šlo! Sinners se napotřetí pokoušejí o postup do play off hlavní fáze Snow Sweet Snow, první zkouška proběhla na jedničku, i ten nejpřísnější kantor by se nebál známku obohatit hvězdičkou.

Sinners svému švédskému soupeři povolili pouhých 12 kol za celou BO3 sérii, všech pět borců podalo parádní výkony, což ukazují také individuální čísla (všichni se vměstnali do rozmezí +10 až +16).

Sérii proti Galaxy Racer odpálili čeští střelci luxusní CT stranou na Infernu, kde soupeři povolili pouhá tři kola. Druhá polovina už byla vyrovnanější, Sinners si i tak došli pro hladké vítězství 16:8.

Ještě lepší výkony pak předvedli na Vertigu, kdy tentokrát na T straně získali hned ze začátku 12 kol. Galaxy Racer se nestihli vzpamatovat, druhá polovina byla velice podobná té první. 16:4, hladká výhra Sinners.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud