29. dubna 2021 • 11:21

Postup a nejcennější skalp Sinners? Patnáctý tým světa neměl po první mapě šanci!

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Olomouc - Sparta 1:4. Kanonáda hostů, rozhodl skvělý Krejčí
Olomouc - Sparta: Krejčího hlavička jako kulka za Stoppenova záda, 0:2!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Takovou jízdu, to si necháme líbit! Sinners ukázali svou obrovskou sílu a proti Extra Salt předvedli na Vertigu a Nuku výkon hodný týmu nejlepší světové dvacítky! Jeden z nejlepších severoamerických celků sice na první mapě zvítězil, Sinners však následně přeřadili na vyšší rychlostní stupeň a zvítězili 2:1. Zároveň české jedničky postupují do play off Spring Sweet Spring! 



Sinners - Extra Salt 2:1 (8:16, 16:7, 16:4)

Bylo jasné, že proti Extra Salt to nebudou mít Sinners jednoduché. Patnáctý tým světa předvedl na FunSpark ULTI 2020 Europe Final parádní výkon, jediná prohra přišla až v BO5 finále proti BIG. Favorit byl jasný, Sinners se ale rozhodně nevzdávali.

Na Trainu se Sinners v poslední době často neukazují a proti Extra Salt to bylo vidět.  4-11 na CT straně, Češi se dlouho hledali, kromě začátku druhé poloviny byl soupeř jasně lepší. 8-16 a Extra Salt byli jednu mapu od postupu.

Jenže na Vertigu Sinners ukázali, že mapu mají parádně nahranou. Extra Salt nedokázali získat více než dvě kola po sobě, česká skvadra byla o úroveň výš. Na druhé mapě se svým skóre 27/13 blýsknul Adam „NEOFRAG“ Zouhar.

Na Nuku se pak předvedl Tomáš "oskar" Šťastný, který byl hlavním důvodem, proč Sinners naprosto přejeli tým, který z posledních čtrnácti zápasů na Nuku prohrál jediný. 16-4 a Sinners slaví postup do play off Spring Sweet Spring!

O soupeři Sinners v play off se na konci týdne dozvíte na sociálních sítích Sazka eLEAGUE.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud