14. května 2021 • 11:30

CS:GO Update! Úpravy na mapě Ancient a konečně fungující Trusted mode?

Autor: Kateřina Sauerstromová
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dvacet let od titulu Baníku. Získali jsme ho díky fanouškům, vzpomíná Laštůvka
První Čech, který prorazil Nadalovu antukovou auru: Lehečkův úžasný večer
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ancient byl do Counter-Strike: Global Offensive přidán teprve nedávno, mapa nahradila proslulý Train v aktivním map poolu. Valve se nyní snaží, aby byla co nejlépe připravena na kompetitivní zápasy.



V roce 2019 se podobný scénář dotýkal mapy Vertigo. Jedinečné prostředí mrakodrapu tehdy nahradilo Cache v rotaci map profesionálních zápasů, následné měsíce bylo Vertigo mnohokrát upraveno, cílem bylo vybalancovat mapu pro ostré zápasy.

Ancient byl představen už se startem operace Broken Fang v prosinci roku 2020, Valve ale i pět měsíců po vydání mapu upravuje. Kromě grafických úprav došlo i k významějším změnám na klíčových oblastech mapy blízko A bomb site. Nejvýznačnější úprava se týká cedule “A bombsite”, ta je nyní nižší a hráčům umožňuje boostnout se na vedlejší zídku a dostat se tak do zajímavé pozice. 

Aktualizace přichází pouze pár týdnů před začátkem Flashpoint 3, Valve se tedy rozhodlo, že Ancient nebude součástí map poolu této události. Mapy Grind a Frostbite se také dočkaly úprav, oproti Ancientu se ale jednalo o drobné detaily.

Nejvíce změn se točí kolem nového Ancientu, hráči se ale i přes to dočkali úpravy Trusted módu. Notifikace „Trusted Launch“, která vyhazovala hráče z matchmakingu a někdy dokonce i ze hry, je nyní konečně opravena.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud