22. května 2021 • 12:20

HEROJIK v čele se slovenskými hvězdami čtvrtým postupujícím

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tři desítky týmů si to rozdaly v další Sazka eLEAGUE Open o postup do play off. Série otevřených kvalifikací má za sebou čtvrté dějství, ve finálové BO3 sérii se potkaly týmy HEROJIK a 1dayHeroes. Česko-slovenský celek svého soka přehrál jednoznačně 2:0 (16:9, 16:5).



Peter „NaturalG“ Turčan, Martin „creze“ Bagala nebo Šimon „suplicK“ Skuplík. Sestava HEROJIK je plná hráčů, kteří již ochutnali atmosféru Sazka eLEAGUE. Natural a Creze reprezentovali v prvním splitu úvodní sezóny Enterprise, Suplick v létě válčil v barvách Brute. K trojici přidáte Ľuboše "HenkkyG" Ilka a zepHs a vyjde vám pětice, která se probojovala mezi nejlepší osmičku Sazka eLEAGUE Open. Ale nebylo to nic jednoduchého.

Dvakrát svého soka HEROJIK porazili až ve 29. kole, v úvodním mači proti TeamJENIS a ve třetím proti Gifted URage. Po výhře nad silnými Defeaters pak šli HEROJIK do finále.

HEROJIK jasně přehráli 1dayHeroesFoto CS:GO

Trochu překvapivě bylo finále jednostrannou záležitostí. 1dayHeroes, účastníci poslední baráže Sazka eLEAGUE CS:GO, stačili na dvou mapách jen na čtrnáct kol (16:9, 16:5).

HEROJIK se tak mohou těšit na play off Sazka eLEAGUE Open, naopak 1dayHeroes, ECLOT či Defeaters musí dál bojovat o své místo a šanci kvalifikovat se do baráže.

Registruj svůj tým do dalšího kola Sazka eLEAGUE Open ZDE.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud