30. května 2021 • 23:20

VIDEO: Kuriózní teamkill prodloužil zápas. Omlouváme se, zní ze Sinners

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zápas šestého kola Sazka eLEAGUE mezi eSubou a Sinners byl opravdu speciální. Na první mapě Sinners jasně dominovali, jenže to nebude výkon Sinners, o kterém se bude nejvíce mluvit. Hlavním tématem bude nešťastný granát Jindřicha „ZEDKO“ Chyby, který Mirage prodloužil o několik kol. „Nešlo o žádný disrespect,“ říká zkušený střelec.



Na Miragi byli Sinners ve vedení 15:5, všichni teroristé mrtví, Max „SHOCK“ Kvapil zneškodňoval bombu, hráči odcházeli ze serveru. Bylo rozhodnuto. Jenže z ničeho nic přiletěl pod nohy střelce Sinners granát Jindřicha „ZEDKO“ Chyby, který jej usmrtil. Bomba explodovala. Zápas pokračoval.

Sinners se nakonec přeci jen své výhry dočkali, kuriozní konec Mirage však nemá obdoby. Že by podobný teamkill zamezil týmu v ukončení zápasu? To se opravdu vidí málokdy.

„Chci se omluvit za to héčko, neměl to být žádný disrespect. Bohužel jsem chtěl hodit smoke a dopadlo to, jak to dopadlo,“ vysvětluje ZEDKO a omlouvá se tak svým soupeřům.

K omluvě ZEDKA se v přímém přenosu přidal také IGL Sinners Sebastian „beastik“ Daňo. „Nebyl to disrespect na eSubu, nebylo to nic takového,“ vyjasňoval Beastik celou situaci. „Chceme se za to omluvit, byla to blbost,“ doplnil Sebastian Daňo.

Sinners nakonec celou BO2 sérii i po úžasném obratu na Overpassu ovládli 2:0 a v základní části Sazka eLEAGUE s jistotou obsadí první příčku.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud