26. srpna 2021 • 00:55

Naděje je pryč, Sinners na ESL Pro League končí a play off si nezahrají

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je to oficiální. Sinners měli po své prohře proti OG ještě teoretickou šanci na postup, jenže výhra forZe nad G2 české borce definitivně vyřadila z bojů o top 12. Do té se ze skupiny B nepodívají ani jedni z největších favoritů G2 Esports a trápící se Virtus.pro.



Bojovali srdnatě, první elitní světový turnaj ale pro české střelce končí již v základní skupině. Po nadějném začátku, kdy Sinners překvapili svět a přehráli světovou trojku G2 Esports, přišla série tří proher, která libereckou organizaci definitivně poslala z turnaje.

Poslední špíl Sinners v základní skupině šance na postup neovlivní. Ztrátu šesti bodů na třetí Complexity Češi za jediný zápas stáhnout nemohou. Půjde tak spíš o další nabírání zkušeností a důstojnou rozlučku s premiérovým tier 1 turnajem tuzemských jedniček.

Ostudu ale rozhodně Sinners neudělali. Za své výkony se nemusí stydět, ba naopak. Proti G2 Esports šlo o největší úspěch českého CS:GO za poslední roky, možná v celé historii. Proti Complexity a OG pak nechybělo mnoho. Pár prohraných kol proti horšímu nákupu i těsné clutche v celkovém součtu rozhodly.

Závěrečné mače ve skupině B se odehrají ve čtvrtek od 20:00. Pokud Sinners zvítězí a G2 porazí VP, skončí tým pod vedením Tomáše „tomkeejs“ Tomky na čtvrtém místě a nechá za sebou třetí (G2) a desátý (Virtus.pro) celek světa. Slušný výsledek na první soutěži.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud