5. května 2022 • 17:00

Matys zpět do Enterprise! Nejdražší hráč domácí scény dohraje Sazka eLEAGUE za bývalý tým

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Matúš "matys" Šimko dohraje jarní split Sazka eLEAGUE v řadách Enterprise. Potvrdila to organizace Sampi, do které přestoupil za rekordní částku. Už v neděli tak můžete sledovat jeho počínání v bývalé organizaci proti Enropiq. Vrcholem však bude duel mezi Sinners a Dynamo Eclot o průběžnou první příčku.



Matys zpět v Enterprise! Vzletný titulek, ale ne přesný. Matúš Šimko se do řad bývalého zaměstnavatele vrátí na celý jarní split Sazka eLEAGUE. "Enterprise budou dělat změny, ale tento víkend odehrají ještě v původní sestavě," potvrdil nám management Grunexu.

Sampi je konkrétnější. „V rámci přestupu Matyse jsme vyhověli týmu ENTERPRISE esports a došli tak k vzájemné dohodě o bezproblémovém dohrání ligy. Matys odehraje zbývající zápasy jarního splitu Sazka eLEAGUE jako host v sestavě Enterprise,“ uvedla organizace na svém facebooku.

Savanu nahradí v eSubě zur1s

To další posila Sampi, mladý sniper sAvana, už se může koncentrovat na svojí roli v nové organizaci. eSuba donominovala za něj na soupisku Martina “zur1s” Slámu, který je mimochodem bývalým hráčem právě Sampi. Rošáda je na světě! 

K další změne sáhl také celek Inside Games. "Dávají na bench hráče Hypo a místo něho bude nastupovat hráč Beedy," oznámil Grunex.

To v Dynamu Eclot změny potřeba nejsou. Tým je v parádní formě a vede celou Sazka eLEAGUE před Sinners, kteří překvapivě remizovali s Cryptovou. Právě hříšníci vyzvou Ecloty a budou se chtít vrátit na trůn jarního splitu už v neděli! 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud