11. června 2022 • 19:25

Nezahrávej si s ní, varoval s1mple. Kauza kolem Boombl4 boptná

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kauza kolem nedávno vyhozeného Boombl4 z NAVI nadále plní nejen esportový bulvár. Další uhlíky už tak rozžhavené kauzy rozpálil s1mple, který se na streamu vyznal, že svého tehdejšího kolegu před manželkou varoval.



Vše začalo oznámením Natus Vincere (NAVI), že organizace nepočítá s Kirillem "Boombl4" Mikhailovem. Pak prosákla do mediálního prostoru obvinění jeho manželky, podle které měl hráč CS:GO brát drogy a týrat jí.

"Boombl4" ale na celou kauzu reagoval s odlišnou verzí, kdy měl být vydírán. „Dnes jsem se rozvedl s manželkou a byl jsem vydírán různými fotkami/videi a také obrovským množstvím falešných informací. Brzy budu podávat žaloby pro pomluvu. Všem moc děkuji za podporu a pochopení v pro mě těžké chvíli,“ napsal na twitteru.

Tuhle verzi teď vlastně podpořil Oleksandr ‘s1mple’ Kostyliev, kterého se na problematiku sužující jeho tým zeptali lidé na streamu.

"Řekli jsme: ‚Nedělej to, nezahrávej si s ní.. už jsem před měsícem řekl, že ho bude vydírat později,“ řekl s1mple divákům. "Jako vždy jsem měl pravdu," dodal. Na reakci Kostylieva, jednoho z nejlepších hráčů světa, upozornil server Dexerto

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud