11. července 2022 • 16:15

Přestupy na CS:GO scéně se projeví v Sazka eCUPU. Sestavy měnily týmy Cryptova a Dark Tigers

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čeká je křest ohněm na Sazka eCUP. Osmifinále proti celkům, kteří si místo na turnaji vybojovaly v open kvalifikacích. Dark Tigers a Cryptova přitom měnily sestavy, zápasy pro ně budou tak ostrým testem i v tomto ohledu. A co se na domácí scéně v posledních hodinách událo?



Nejprve si posvítíme na Dark Tigers. Ta ohlásila dvě změny. Do týmu přišli dva slovenští playeři Dominik "NIO" Maxian a Lukáš "luko" Hrabčík. Jednomu skončila smlouva v ENTERPRISE, ten druhý se stěhoval z Cryptovy.

Z týmu odešel Oldřich "PR" Nový, který jel opačnou stranou a posílil řady ostravské Cryptovy. Změny v sestavě Dark Tigers tak byly vynucené, odhalil majitel organizace Branislav Kovačovic: "V prípade "luka" ako volneho hraca po odchode PR to prislo skoro automaticky."

Sázka Dark Tigers na nového AWP hráče

"Chceli skusit iného AWP hráča a po skončení kontraktu v Enterprise nás napadol "NIO" ktorý u Dark Tigers už pôsobil. Slovo dalo slovo a vznikla čisto Slovenská zostava, čo u nás máme vzhľadom na to že sme slovenská organizácia celkom radi," řekl v rozhovoru pro Sazkaeleague Branislav Kovačovic. 

"Sľubujeme si vacsiu firepower ktorá by nám mala dopomôcť k dosiahnutiu cielov z prvého splitu a to postup do playoff," dodal.

Křest ohněm na Sazka eCUP

Dark Tigers Cryptovu v nových sestavách čeká premiéra na Sazka eCUP. Ostravská organizace narazí v osmifinále soutěže na MOOPS, tygři na At least we tried.

"Chceli by sme postupiť do dalsieho kola a potrápiť Enterprise," říká Kovačovic. Pro náš server zároveň odkryl, že nová sestava spolu hraje čtrnáct dní - mimo pětidenní pauzy kvůli repre povinnostem Henkkyho a crezeho. 

"Chceli by sme s touto zostavou pokračovať dalej, ale máme s klukama gentlemansku dohodu že ak príde lepsia a zaujimavejsia ponuka nebudeme im brániť v ich odchode," uzavírá šéf Dark Tigers.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud