16. července 2022 • 16:05

INTRO: Patrik Žúdel má dostat SINNERS do top30. Bývalý zaměstnavatel GamerLegion na něj pěje ódy

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je mu 23 let, ale už má za sebou slušnou kariéru. Patrik "Zero" Žúdel se vrací na česko-slovenskou scénu. Ulovila ho domácí jednička SINNERS. A cíle? Dostat se do top30 hltv. GamerLegion, odkud k hříšníkům přestoupil má na ně jen slova chváli. Zapadne Zero do nové sestavy? Pro hovoří mentální síla, profesionalita i univerzálnost.



(autor náhledové fotky Pavel Blažek)

„S Patrikem jsme strávili dva fantastické roky. Je skvělý hráč, který posouval naši organizaci dopředu nejen na serveru. I v těžkých chvílích dokázal být pozitivní a byl důležitým pilířem pro naše mladé hráče," dává pozitivní reference Julian "morxzas" Miculcy z organizace GamerLegion.

Kromě toho vyzdvihuje také profesionalitu Patrika "Zero" Žúdela. Během CS:GO kariéry vystudoval informatiku. "Budeme Patrika nesmírně postrádat, přejeme mu do budoucna jen to nejlepší.“

Velké věci si od nové posily slibují samotní SINNERS. „Patrik je chytrý, obětavý a zkušený člověk, díky kterému se věřím dostaneme zpět do TOP30. Navíc je schopný hrát na všech pozicích, což v této chvíli nesmírně potřebujeme,“ uvedl CEO organizace Moritz Straube.

Bohatá kariéra

S Patrikem Žúdelem přichází do tábora hříšníků zkušenost. Na tuzemské scéně působil v nEophyteFraternitas, ve kterých působil v letech 2014 a 2015. Následovala zahraniční kariéra. 

Postupně ho zaměstnaly organizace HellRaisersGameAgentsBudapest Five a německý celek GamerLegion, odkud se na česko-slovenský trh vrací jako přírůstek SINNERS

Zahrál si na ELEAGUE Majoru Atlantě. Bohaté zkušenosti má i z kvalifikačních bojů, naposled na RMR PGL Majoru Antwerps v letošním roce, kde mimo jiné porazil tým Fnatic. To může hříšníkům, kteří se o postup na Major snaží, dost pomoci. 

Zero o SINNERS: Nezakopali se, stále bojují

A co na nový tým říká samotný Zero? "Myslím si, že SINNERS je unikátní tým ve smyslu toho, že z roli NEOFRAGa dokázali rozdělit mezi sebe, což vidíme na hře s tomkeejsem jako trenérem. Přišli o hvězdného hráče, ale nezakopali se pod zem, ale stále bojují," řekla nová posila v exkluzivním rozhovoru pro Sazka Esport. Ten si můžete přečíst na tomto odkazu

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud