21. srpna 2022 • 21:25

Zápas dvou týmů z baráže skončil smírně. Dark Tigers remizovali s Inside Games

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po bodu brali v prvním hracím dni podzimního splitu Sazka eLEAGUE také týmy Dark Tigers a Inside Games. ING přitom sahali po vítězství. První mapu získali jednoznačně v poměru 16:8, na té druhé prohráli nejtěsnějším možným rozdílem 14:16.



Inside Games zaznamenali vůbec první bodový zisk v kalendářním roce. V jarním splitu totiž vyšli naprázdno. Naopak pro Dark Tigers může být remíza ztrátou, která je může na míle posunout od vysněného postupu do Playoff. 

Na druhou stranu se mohli DTG ještě ztrachovat i o samotnou remízu. Dějství na druhé mapě se protáhlo do dramatické koncovky, ve které nakonec Dark Tigers uhájili mírný náskok a zvítězili ještě před případným prodloužením 16:14. 

Inside Games táhly střelecky dvě postavy. Beedy Asccorr skončili v zelených číslech, s ratingy 1.29 a 1.11. Na druhé straně se solidně uvedl nováček pandi7o, který vévodil mimo jiné i ve statistice "napáchaných škod" (damage per round, pozn. red.) 

Remíza na úvod pro oba týmy znamená, že pokud se chtějí vyhnout baráži, nutně musí zkolit jednoho z favorizovanějších celků. 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud