24. srpna 2022 • 23:59

Ve vlastních rukách. Bad News Eagles pokračují pod stejnou značkou, ale s plnou kontrolou

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Novinka ze světové scény CS:GO. Kosovský tým Bad News Eagles se rozhodla budoucí směřování organizace do vlastních rukou. "Rozhodli jsme se, že Bad News Eagles bude naše. Budeme ji mít plně pod kontrolou," oznámil účastník PGL Majoru v Antverpách.



"Pro náš tým plat není nejdůležitějším faktorem. Chceme se soustředit na lidi kolem nás, kteří nás mohou posouvat dál. Dalším opravdu důležitým faktorem je možnost pravidelně bez problémů jezdit na bootcamp," uvedla nadějná sestava Bad News Eagles, která se už etablovala na scéně světové CS:GO špičky. 

Sestava zůstává neměnná. Tvoří jí čtyři playeři z Kosova a jeden Švýcar. Trenérem je nadále Albánec Klesti Kola. V tomhle rozhraní organizace funguje od začátku května letošního roku. 

Sestava Bad News Eagles 

  • Dionis "⁠sinnopsyy⁠" Budeci  
  • Genc "⁠gxx-⁠" Kolgeci
  • Flatron "⁠juanflatroo⁠" Halimi  
  • Sener "⁠SENER1⁠" Mahmuti  
  • Rigon "⁠rigoN⁠" Gashi

 Klesti "⁠stikle-⁠" Kola (coach)

Bad News Eagles se představí na MČR

Kosovská organizace změří síly i s českými týmy. Server Playzone oznámil, že na blížící se MČR jako zahraniční host dorazí právě Bad News Eagles. "Scénou kolovaly všelijaké tipy na to, kdo přiletí ze zahraničí. První je dnešním dnem oficiální, představí se Bad News Eagles," okomentoval organizátor turnaje novou akvizici.

Domácí scéna, která si chtěla užít souboje s těmi nejlepšími českými týmy, ale novinku nebere moc přívětivě. Na twitteru se k věci vyjádřil in-game leader SINNERS beastik. 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud