27. srpna 2022 • 12:15

Sen SINNERS o Riu se rozplynul. "Hlavu nahoru," vzkazuje NEOFRAG. Kde všude se konají RMR?

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Osudným v poslední RMR kvalifikaci se stali pro českou jedničku borci z Německa, kteří hrají pod názvem SIUUUU. Hříšníci padli nejtěsnějším možným rozdílem 14:16. "Bolest..." - napsal CEO organizace Moritz Straube. Sen o Majoru IEM Rio tak skončil a přichází těžká kocovina. Slova podpory do tábora SINNERS přišli i z úst Adama Zouhara. V článku najdete také dějiště RMR.



Rozčarování se nevyhl na twitteru rifler SINNERS Max "SHOCK" Kvapil. "Vypadli jsme z kvaldy, tentokrát žádné RMR pro nás. Moje forma je ho*no poslední dny, hlavně během této kvalifikace. Promiňte," napsal. 

Cestu hříšníků sledoval i jejich bývalý hráč Adam "NEOFRAG" Zouhar. "Hlavu nahoru shiki, jsi beast," odpověděl ve vlákně. 

RMR se bude konat na Maltě

Evropská kvalifikace na Major v Riu de Janeiru se budou konat na ostrovním státě Malta. Do Brazílie je to pak ale pěkná dálka. Minulý rok se konalo RMR v Bukurešti a finálový turnaj pak na stejném kontinentu - v Antverpách. 

RMR startuje 4. října a končí 10. října. Ve "skupině" A se představí se světová jednička FaZe Clan, vítězové IEM Dallas Cloud9 nebo nově posílený tým G2 Esports. V "béčku" jsou zas ukrajinští NAVIENCEHeroic nebo populární Vitality

Americký Regional Major Rankings (RMR) se překvapivě bude konat na evropském kontinentu. Týmy jako FURIAImperial EsportsComplexity nebo Liquid přivítá švédský Stockholm, kde se mimochodem konal Major v loňském roce. Asijsko-pacifická obdoba kvalifikace na Major bude mít dějiště v Austrálii, v Melbourne. 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud