10. září 2022 • 20:00

eSuba přejela Dark Tigers a je v čele ligy. Entropiq Prague zvítězili nad Inside Games

Autor: Igor Putivlskij, Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Modrá krev si hravě poradila s tygry: 16-5 na Miragi a 16-8 na Infernu a odnáší si třetí vítězství ve skupině. To je také katapultovalo na první místo ligy. Entropiq Prague je třetí, se sedmi body ze čtyř zápasů. Poslední tři si připsali po vítězství nad Inside Games.



Mapa první - Mirage. Klasika od eSuby a výběr modré krve. Rychlý start a prudká první půle putuje do rukou eSuba (T side, 11-4). Dva skvělé clutche od blogg1se (AWP) v přečíslení dva na jednoho.

Výborné individuální výkony v podání: blogg1se, Pechyna, NIAM1keyho a HenkkyG. Změna stran nepřinesla kýžený výsledek tygrům a eSuba uzavírá svůj Mirage se skórem 16-5. Jedna nula a jde se na druhou mapu.

Mapa druhá - Inferno. Výběr Dark Tigers. Na druhé mapě se žádné překvapení nekonalo a eSuba si pohídala svoji CT stranu (10-5). Po změně stran eSuba přitlačila na pilu a s přehledem vítězí nad Dark Tigers (16-8).

Entropiq Prague vs. Inside Games

První mapa Mirage byla hrou jednoho týmu. Entropiq Prague si úplně podmanili vývoj a Inside Games jen těžko nacházeli na jejich playstyle recept. Nakonec vydoloval celek, který se musel do eLEAGUE znovu vrátit skrze baráž, tři kola. 

Po vítězství 16:3 byli Pražané na koni. Jenže ING se nevzdali a dění na Overpass pořádně zdramatizovali. Nakonec mapa skončila nejtěsnějším možným rozdílem, Entropiq vyhrál 16:14.

Konečně se výrazně v podzimním splitu prosadil sniper Entropiq sesl, který posbíral 47 fragů a jen 26 smrtí. Sekundoval mu už tradičně dobře hrající AJTT a tři body byly na světě.

Nenechte si ujít:

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud