30. září 2022 • 20:30

CCT Playoff: Překvapení se nekonalo. OG po hladké výhře nad SINNERS míří do semifinále

Autor: Kateřina Sauerstromová
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vrcholí CCT Central Europe Series #2! Z jedinečného turnaje s prize poolem 50 000 dolarů vypadl poslední český tým. Odhodlaní Hříšníci podlehli OG 0-2.



Očekávaný zápas SINNERS s bývalým spoluhráčem NEOFRAGEM a hvězdným OG bohužel žádné drama nenabídl. Kapitán Sebastian “beastik” Daňo sice před zápasem naděje na zisk aspoň jedné mapy nezahazoval, následný střet na serveru ale hovořil jasně v neprospěch Hříšníků.

Rozstřílený F1KU

První půle na mapě Ancient dopadla 12-3 ve prospěch OG a k žádné otočce, jaká se SINNERS podařila proti BLUEJAYS, bohužel nedošlo. Polský puškař Maciej “F1KU” Miklas doslova vystřílel OG snadnou výhru a SINNERS nakonec dokázali uhrát pouhých pět kol.

Na následném Vertigu se očekával lepší výkon v podání českého týmu, což podpořila i solidní první polovina, zakončená relativně těsným výsledkem 9-6 ve prospěch OG. Následné dvě kola druhé části dokázali SINNERS získat na svou stranu a skóre tak ukazovalo 9-8 a naději na možný zvrat v zápase.

NEOFRAG jde dál

Ke zklamání fanoušků to bylo bohužel vše, co se Hříšníkům v zápase podařilo uhrát. Sedm výher v řadě v podání OG tak znamenalo konec druhé mapy v konečném skóre 16-8. SINNERS se tak s turnajem loučí, díky svému umístění si ale přijdou aspoň na “bolestné” v podobě 2000 dolarů

O účast ve finále zabojují forZe v zápase proti Into the Breach. OG si na svého semifinálového soupeře budou muset ještě chvíli počkat, jistě to ale bude jeden z dvojice HONORIS a Endpoint

Zápasy CCT Central Europe Series #2 nabízí živě kanál REPUBLEAGUE.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud