30. září 2022 • 21:10

Zapomeňte na Spartu s Baníkem. V esportu táhne šlágr mezi Entropiq Prague a ostravskou Cryptovou

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

V sobotu se dozvíme jména zbylých dvou semifinalistů CS:GO Sazka eLEAGUE. Vedle zápasu mezi Dynamem Eclot a eSubou se esportoví fanoušci těší na boj, který nabídne sestava Entropiq Prague a Cryptovy. Urve vítězství a účast na For Games organizace z hlavního města České republiky nebo rázného city v moravskoslezském kraji?



Oba týmy mají ambici dostat se mezi finálovou čtveřici. Naplní ji ale jen jeden. Budou to černobílí rytíři  - Cryptova, kteří mají ve svém čele nekompromisního riflera Zyoreda? Nebo se na LANku For Games dostanou bronzoví medailisté z jarního splitu Entropiq Prague

„Zda máme obavu, že by nás měli (Entropiq, pozn. red.) porazit? Ani náhodou, věříme sobě i našich schopnostem. Doposud nás letos ani jednou neporazili a tak to i zůstane,“ hecuje na týmovém webu trenér Cryptovy Pavel "replay" Vaněk.

Mišmaš Ostravy, Brna a Prahy

Michal "leckr" Kadlíček se připravuje na zápas proti ostravskému týmu. Reprezentuje pražskou organizace - sám je ale Brňák. Zajímavý koktejl, i vzhledem k tomu, že Cryptova nedávno expandovala právě do velkoměsta z Jihomoravského kraje, když spojila síly ve FIFA sekci s tamní fotbalovou Zbrojovkou.

Jaké šance si Michal Kadlíček dává? Nic než postup nepřichází v úvahu. "Takže! Kluci ostravští, těšte na nekompromisní aim a hladový Entropiq," slibuje In-Game Leader Entropiq Prague. Třaskavé čtvrtfinále sledujte v sobotu 1. října od 11:30 na Twitch kanále eLEAGUEcz.

Vítěz se představí na For Games, velké offline akci, která přitáhne na letňanské výstaviště v Praze tisícovky fanoušků. Že nemáš ještě lístek? Nevadí. Mrkni na web a my se na špičkovém CSku v elektrizující atmosféře na tebe budeme těšit.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud