1. listopadu 2022 • 13:05

IEM Rio: Frozen skvěle odstartoval, Neofrag klopýtl s Fnatic, ex-tým hříšníka Zera srazil Vitality

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Máme za sebou první hrací den Majoru v brazilském Riu a několik malých vodítek k tomu, jak nakonec může vypadat obraz Legends Stage. Do další fáze turnaje mají blízko Fnatic, Bad News Eagles, GamerLegion a MOUZ se Slovákem Davidem "frozen" Čerňanským. České želízko v ohni, Adam "Neofrag" Zouhar, má vyrovnanou bilanci.



Esportovou pohádku dál žije polský tým GamerLegion. Bývalý zaměstnavatel hříšníka Zera nejen, že překvapil samotným postupem do Ria, ale i přímo v dějišti Majoru nechává diváky v úžasu. 

Na chleba si nejprve namazali 9z, následně přidali fantastický skalp světové dvojky Vitality. Další na "výplatní pásce" je nám dobře známý tým z Kosova - Bad News Eagles

V High Matches Challengers Stage figuruje ještě MOUZ Davida Čerňanského. Německá organizace zvládla oba dva zápasy, stejně jako přemožitel OG Fnatic. Vítězové dvou rozepsaných utkání postoupí přímo do Legends Stage.

Neofrag musí zabrat

Adam Zouhar s OG zvládli úvodní test s týmem Grayhound Gaming. Český rifler patřil mezi nejvýraznější hráče na mapě Inferno, když posbíral 20 fragů a zemřel jen dvanáctkrát. 

Proti Fnatic ale přišel první zádrhel. Evropský mix si poradil s OG 16:13, kterým nepomohl ani další dobrý výkon ruského snipera degstera.

Neofrag a spol. tak míří do Mid Matches, kde už si na ně brousí zuby brazilská FURIA. Ve stejném "ranku" jsou i další těžké váhy v podobě německých BIG, ruských Outsiders nebo již zmíněných francouzských Vitality.

Předčasný konec Fallena?

Na první výhru stále čekají zlatí hoši z IEM Dallas 2022 Cloud9. Na pokraji vyřazení jsou i brazilští 00 Nation Imperial Esports

Může tak klidně dojít i na vypadnutí jedné z největších hvězd Majoru, domácího Gabriela Toleda alias Fallena.

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud