23. listopadu 2022 • 16:00

Sleduj rozlučkový mejdan na Sazka eCUP. Derniéru si zahraje Blytz s h4rnem, forsyy a možná capseN

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nový náboj mají semifinálové duely Sazka eCUP. Představí se v nich ENTERPRISE, kde si derniéry zahrají zahraniční playeři Deyvid "h4rn" Benchev a Raul "Blytz" Gligor. Sledujte na streamu jejich zápas s Entropiq už od 16:00. V 19:00 pak rozepíše svůj "hříšný" epilog David "forsyy" Bílý.



STREAM SEMIFINÁLE SAZKA ECUP UŽ OD 16:00

SLEDUJ NA NAŠEM TWITCHI

V druhém zápase našeho dnešního programu na streamu bude v 19:00 střet SINNERS Dynamem Eclot

Pardubická organizace umístila na přestupovou listniu Lukáše "capseN" Koláčného. I pro něj by tak turnaj mohl být epilogem. 

Do světel reflektorů se ale logicky dostávají hlavně hříšníci. Ti oznámili návrat Tomáše "oskara" Šťastného. V sedle AWP hráče ale pro Sazka eCUP zůstává ještě naposledy David "forsyy" Bílý. Už teď je jasné, že to pro SINNERS bude hodně emotivní loučení a rozhodně by ho rádi ověnčili zlatými medailemi. 

Už v 16:00 rozehráli semifinálové utkání borci z Entropiq Prague ENTERPRISE. V sestavě druhé jmenované organizace stále figurují hráči, na které jsme byli v uplynulém splitu zvyklí.

Bulharský AWPer Deyvid "h4rn" Benchev a rumunský rifler Raul "Blytz" Gligor, ale s týmu odchází. Rozloučí se titulem na Sazka eCUP?

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud