24. listopadu 2022 • 13:00

VIDEO: CadiaN z Heroic exkluzivně o řádění fans a kontrastech v Riu i Majoru 2023 v Paříži

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

V sedmadvaceti letech patří mezi nejzkušenější hráče světové CS:GO scény. Sniper a In-Game Leader Heroic v jedné osobě, cadiaN, poskytl exkluzivně serveru Sazka eLEAGUE rozhovor. S Kasperem Møllerem jsme probrali nedávný Major v Riu, kde jeho skvadra došla až do finále. Řeč přišla i na program do konce roku a nadcházející Major v Paříži. "Produkce BLAST bude úžasná, nemůžu se dočkat," říká cadiaN.



V mnoha ohledech historický Major v brazilském Riu zastihl dánskou sestavu Heroic ve fantastické formě. Její lídr Kasper "cadiaN" Møller byl jedním ze základních stavebních kamenů fenomenální jízdy až do Grand Finále. V něm ale bronzoví medailisté z letošních Katovic nestačili na ruské Outsiders

"Stále se snažím pobrat, jak s tou prohrou pracovat. Protože jinak ten turnaj byl pro nás fantastický. Získali jsme hodně zkušeností, hráli na velké stage před velkým publikem," říká v rozhovoru pro Sazka eLEAGUE cadiaN

Bývalý hráč SK Gaming nebo Rogue považuje turnaj v Brazílii jako důležitý milník pro svůj tým Heroic. "Konečně jsme udělali ten krok, zvlášť na Majoru, který nám ukázal správný směr," myslí si. 

Lásku všech Brazilců a vzpomínky si vezeme domů

CadiaN také ocenil atmosféru v Riu a vřelé přivítání tamního publika. "Lásku všech Brazilců a všechny ty dobré vzpomínky si vezeme domů," zmínil.

"Publikum bylo úžasné. Opravdu... jsem vděčný, že jsem tam byl. Ale taky jsem si všiml vtipného kontrastu. Když jsme hráli s Team Spirit, všichni nám fandili a bylo to bláznivé. Den nato jsme hráli s FURIA v semifinále a všichni byli proti nám," vzpomíná cadiaN na zápas s domácím týmem, který brazilští fans hnali po celou dobu turnaje. 

Jaký bude Major ve Francii?

Příští rok se koná vůbec poprvé pod taktovkou produkční společnosti BLAST Major v Paříži. Pokud si Heroic udrží současnou formu, budou ve francouzské metropoli patřit opět k největším favoritům. 

"Produkce BLAST samozřejmě bude úžasná. Nemůžu se dočkat, až uvidím novinky, které se bude snažit do Majoru implementovat," tvrdí cadiaN. 

A jestli dokáže publikum ve Francii navázat na atmosféru v Riu? "Francouzi byli vždycky entuziastičtí ohledně Counter-Striku. Těším se na to," uzavírá sedmadvacetiletá legenda dánského esportu.

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud