25. prosince 2022 • 11:45

Vyhlašujeme soutěž o Sympaťáka roku! Sledujte náš instagram a hlasujte pro své favority

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na poslední týden v roce jsme si pro vás přichystali speciální anketu Sazka eLEAGUE. Vybrali jsme čtyři dvojice, ze kterých vzejde na konci Sympaťák roku. Hlasovat můžete ve stories na našem instagramu. Každý den až do silvestrovských oslav se můžete těšit na nový duel. 



Dali jsme dohromady proti sobě dva kamarády, ale letos zároveň velké rivaly - Blogg1se leckrem. Jejich duel přijde na řadu ještě dnes. Oba patří k výrazným tvářím dvou tradičních pražských organizací. Vedle náboje v podobě samotných postav, tak dojde i na měření sil fanoušků Entropiq eSuba

Dojde i na měření ryze sniperských dvojic. Kdo je váš favorit v klání capseN beryP? Získá si váš hlas wipař na odchodu z Dynama Eclot nebo jeho konkurent v Cryptově. Pardubice vs. Ostrava. Kde leží početnější základna CS:GO fans? 

Rozdají si to také dva In-Game Leadeři. Dojde na duel DNE EP. Dáte hlas českému lídrovi Filipovi "K1-FiDa" Dvořákovi nebo stratégovi ze Slovenska Eriku "The eLiVe" Sithovi? 

Hříšný tanec

Tenhle duel nenechá klidným žádného fanouška SINNERS. Úmyslně jsme vybrali proti sobě forsyyho s oskarem.

Oskar se letos CZ/SK scéně sice vyhnul, ale ještě v roce 2022 nám připravil překvapení v podobě velkého návratu do Podještědí. Ostatně se na tohohle sympaťáka můžete podívat v exkluzivním rozhovoru, který dal Sazka Esport.

Na druhé straně je forsyy, který si získal hříšné srdce fanoušků SINNERS během roku fantastickými výkony. Skvěle zapadl po lidské stránce. Mobilizovat by navíc tenhle jedenadvacetiletý mladík mohl fans týmu ENTERPRISE, kde působil před odchodem k české jedničce.

Bitva těchto dvou domácích sniperů, kde každý z nich reprezentuje jinou generaci, bude fakt velká!

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud