27. prosince 2022 • 18:42

Entropiq Prague čekají se startem roku 2023 změny. Xicoz si hledá nové angažmá

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hledání ideální soupisky pražské sekce Entropiq, bude mít pokračování i v příštím roce. S týmem se loučí po čtyřměsíční spolupráci makedonský rifler Zoran "xicoz" Markovski. Letos už jde o několikáté zamíchání personálními kartami v organizaci. Mezitím na twitteru nadnesl slova do pranice leckr: "Tak co, kdo odstartuje jako první nějaký ten přestup na nový rok? Bude sranda ještě," napsal.



Xicoz nastoupil do sestavy Entropiq teprve v srpnu, nyní rozjetý vlak opouští. Podle jeho slov na twitteru dostal od organizace svolení hledat si nové angažmá. Vize pražského celku se má ubírat směrem, kde už se s makedonským střelcem nepočítá.

Jenom za rok 2022 přitom jde už o několikátou změnu v týmu. Nevyšla sázka na brazilského trenéra João Horvatha. Zástup v podobě HONESe v sestavě se v delší spolupráci nepřetavil, když nakonec český rifler odešel do Sampi. Ani KWERTZZ se v týmu příliš dlouho neohřál, stejně tak jako německá akvizice j1NZO

Nyní tak odchází i xicoz a výrazně se spekuluje také o konci rakouského snipera sesla. Může to tak být právě Entropiq, který nám v příštím roce nadělí hned několik přestupových bomb.

Hovoří pro to i fakt, že se organizace s velkým zázemím nemusí soustředit na ruský tým, se kterým se s blížícím koncem roku rozloučila. Pozornost se tak stáčí k českému projektu. Zainvestuje Entropiq právě do něj?

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud