28. ledna 2023 • 14:22

Je podle vás s1mple GOAT nebo podpoříte v anketě švédského fantoma olofmeistera? Hlasujte!

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

První semifinálovou dvojici divácké ankety o CSkového nejlepšího hráče všech dob utvoří ZywOo a dev1ce. Dnes pokračujeme třetím čtvrtfinálovým duelem. Na jedné straně fenomén z Ukrajiny s1mple, na té druhé někdejší hvězda Fnatic a dlouholetá tvář FaZe olofmeister.



Švédský rodák Olof "olofmeister" Kajbjer Gustafsson je věhlasným riflerem, který strávil několik let na absolutním vrcholu. Ať už s Fnatic, tak s FaZe Clanem, kde pět let! Bohužel pro něj odešel po domácím Majoru ve Stockholmu. Na tom dalším totiž jeho exparťáci s ropzem vyhráli titul.

Přišel tak o třetí triumf do sbírky, s Fnatic se radoval z vítězství na Majorech ESL One v roce 2015 - v Katovicích a Kolíně nad Rýnem. Vedle toho se pyšní několika individuálními oceněními a tituly z prestižních eventů. 

Oleksandr "s1mple" Kostyliev  je považovaný za nejlepšího hráče současnosti. Triumfoval v žebříčku HLTV a pravidelně vyhrává ceny MVP. To co dokáže se svým wipem, nemá obdoby. Nesmírný talent rozvíjí v organizaci Natus Vincere (NAVI), se kterými měsíce vládl světovému hodnocení týmů. 

Zisku Majoru se dočkal v roce 2021, kdy turnaj pořádal Stockholm. V Grand Finále si tehdy NAVI poradili s G2 Esports. Hvězdný Kostyliev v něm předvedl jeden z nejpamětihodnotnějších finálových výkon. Bilance fragů / smrtí byla +31 (72-41). 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud