31. srpna 2020 • 14:16

OMEGA League EU Immortal: Vikin.gg postupují do play-off, NiP z nejvyšší divize vypadli

Autor: Michal "Shovelmeister" Mašika
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejvyšší evropská liga má za sebou skupinovou fázi. Vikin.gg s Miroslavem "BOOM" Bičanem se dařilo, to samé se však nedá říci o Ninjas in Pyjamas, jež reprezentují i dva čeští hráči Ondřej "Supream" Štarha a Jonáš "Saberlight" Volek.



Začneme tou radostnější zprávou. Mezinárodní celek Vikin.gg, jehož součástí je i česká hvězda BOOM, ve skupinové fázi zaválel. Nestačil pouze na světové jedničky z týmu Secret a dvojnásobné mistry světa OG.

Zbylé série proti FlyToMoon, Liquid i Ninjas in Pyjamas se jim podařilo vyhrát 2-1 a zajistit si tak třetí místo a postup do Lower Bracketu play-off. Znamená to pro ně jisté 7.-8. místo, 15 000 dolarů a s velkou pravděpodobností i pozvánku do další sezóny, pokud se bude konat.

Ve vyřazovací fázi na ně čeká náročný soupeř, a to švédský celek Alliance. Těm se v poslední době skvěle daří. Na konci července se probojovali až do samotného finále Dota PIT S2, kde těsně podlehli týmu Nigma 2:3.

OMEGA League EU ImmortalFoto liquipedia.net

Ninjas in Pyjamas se od doby, kdy za nejasných okolností odešel kapitán Sonneiko, trápí. V některých hrách předvedou hráči slušné výkony, v jiných ale vypadají, že jsou úplně ztracení. Ve skupině zvládli porazit pouze tým Liquid.

Na závěr je čekal Tiebreaker, kde narazili na Ukrajinský celek FlyToMoon. Ten jim nedal šanci a poslal je do play-off Divine divize. Jejich prvním soupeřem bude CIS tým Cyber Legacy, kde hrají i známá jména jako Cooman nebo CemaTheSlayer.

Současná sestava Ninjas in Pyjamas  
Charlie "CharlieDota" Arat  
Ondřej "Supream" Štarha  
Jonáš "Saberlight" Volek  
Adrian "Era" Kryeziu  
Mikhail "Misha" Agatov (stand-in)

Sestava Vikin.gg  
Indji "Shad" Lub  
Miroslav "BOOM" Bičan  
Tobias "Tobi" Buchner  
Adam "Aramis" Moroz  
Melchior "Seleri" Hillenkamp

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud