11. června 2021 • 18:10

Play-off Sazka eLeague se blíží, co nám nabídnou úvodní zápasy?

Autor: Michal Mašika
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Druhý červnový víkend bude patřit vyřazovací fázi Sazka eLeague, kam se dostalo šest nejlepších českých a slovenských týmů. Co od zápasů můžeme čekat?



Úvodní utkání nabídne souboj mezi hlavními favority ligy Hippomaniacs a Inaequalis.Rozbíječi, týmem, který se dostal do horní části pavouka až na poslední chvíli. V řadách Hippomaniacs jsou ti nejzkušenější hráči CZ/SK scény, kteří v posledních měsících získali obrovské množství zkušeností v evropských turnajích. Tam odehráli obě sezóny DPC ligy v nižší západoevropské divizi a v červenci rovněž zabojují o místo na The International.

Na druhou stranu, Rozbíječi působí zatím pouze na domácí scéně, někteří členové ovšem plánují hrát i v zahraničních turnajích. Jejich hlavní hvězdou je Martin “Slawee” Chamuty, jemuž se nedávno podařilo překonat 9000 MMR.

Druhý zápas Upper Bracketu nabídne souboj dvou velmi vyrovnaných týmů, eSuba vyzve Young. Oba celky skončily ve skupinové fázi se skóre 5-2, vzájemný zápas ale ovládli Young. Ti navíc zvládli porazit i Hippomaniacs, hlavního favorita soutěže. Nevyšly jim ale zápasy s papírově slabšími Rozbíječi a Luteou.

V dalších sobotních utkáních uvidíme týmy Lutea a Brute společně s poraženými z prvních dvou sérií. Všechny zápasy play-off budou hrány ve stylu Bo3, finále se uskuteční ve formátu Bo5.

Sobotní vysílání začíná v 10:00, v neděli se začne hrát od 12:30. Veškeré dění budete moci sledovat na oficiálním streamu.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud