12. října 2022 • 12:40

Last Chance Qualifier: Team Secret a Team Liquid se kvalifikovaly na The International 2022

Autor: Igor Putivlskij
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Roboti místo trávníkářů? V bundeslize už tréninková hřiště sečou i automaticky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Oba týmy zůstávají v Singapuru. Za tři dny totiž začíná skupinová fáze milionového turnaje, které se zúčastní dvacet týmů, a ze které se do vyřazovací části podívá pouze šestnáct kolektivů.



Letošní WildCard zápasy byly vřele uvítány publikem. Po šestileté pauze se tak hráči a týmy, kteří byli krůček od postupu na The International, dostali kýženou druhou šanci na postup na nejbohatší esportový turnaj roku.

Dvanáct celků, dvě skupiny a jenom dva postupující místa. Základní část Last Chance Qualifier turnaje nepřinesla žádné šokující překvapení. Favorizovaný celky si zajistily podle očekávání analytiků pavouk vítězů.

Základní část Last Chance QualifierFoto Liquipeida

Hráči Natus Vincere, Vici Gaming, Virtus.pro, Team Secret, Polaris Esports, Team Liquid, Xtreme Gaming a T1 začali tak svou cestu v play-off velmi důležité kvalifikace na TI ve winner bracketu.

Play-off část Last Chance QualifierFoto Liquipeida

Výsledky vyřazovací fáze offlinové Last Chance kvaldy jsou vskutku zajímavé. Posuďte sami: Čínští borci z Xtreme Gaming a Vici Gaming nestačili na evropský celek Team Liquid a Hráči NAVI dali sbohem akci po druhém kole loser bracketu.

Naopak potěšil ostřílený Clement "Puppey" Ivanov (Team Secret), který dovedl své spoluhráče na The International 2022 a stále drží si svou rekordní šňuru účastí na The International, která momentálně čítá úctyhodných jedenáct turnajů.

Druhým týmem, který se připojil k Puppeyho partě a zahraje si na prestižním The International, se stali severští dotaři Team Liquid v čele s finským carry hráčem Lassem "MATUMBAMAN" Urpalainenem.

Pro Lasseho je tento event posledním v jeho bohaté hráčské kariéře, jelikož se po skončení jedenáctého The International sedmadvacetiletý Urpalainen pevně rozhodl pověsit myš na pomyslný hřebík.

Záznam Last Chance Qualifier s českým komentářem

***

Nenechte si ujít:

 

Zdroj: Liquipedia

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud