5. ledna 2021 • 19:13

TOTW Predictions: Ronaldo, Sancho a dvojnásobné české zastoupení

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Minulý týden to byla bída. TOTW 14 nevyšel podle představ, jedinou kartou, která stála za povšimnutí, byl Marcus Rashford. Nyní by se však dalšího vylepšení mohl dočkat Cristiano Ronaldo, jeden z největších oblíbenců v letošním FUT. Kromě portugalské legendy by se do týmu týdne mohli podívat také dva čeští reprezentanti.



GK - Gianluigi Donnarumma - 86

AC Milán se v posledním kole Serie A na výhru pořádně natrápilo. Benevento, tým ze středu tabulky, milánský klub jasně přestřílelo, jenže přes 21letého Itala Gianluigiho Donnarummu se prosadit nedokázalo. 5 zákroků mladého gólmana, k čistému kontu pomohla AC Milán i troška štěstí, Gianluca Caprari poslal penaltu vedle pravé tyče.

CB - Ben Mee - 82

Vítězný gól a vzadu nula. Ben Mee rozhodl přesnou hlavičkou zápas proti beznadějně poslednímu Sheffieldu United a stal se jasným mužem zápasu. Pro zkušeného anglického stopera půjde o první inform kartu od FIFA 19 (nepočítáme-li TOTW Moments).

LB - Kieran Tierney - 83

Arsenalu se po dlouhém trápení v letošním ročníku Premier League konečně podařilo vyhrát tři zápasy v řadě, lví podíl na tom má skotský bek Kieran Tierney. Na půdě West Bromwich Albion si připsal luxusní gól a přesnou asistenci, k tomu všemu londýnský klub udržel čisté konto. První TOTW nominace pro 23letého levého obránce Arsenalu.

CDM - Tomáš Souček - 84

Těžko v Premier League hledat fotbalistu v lepší formě. Ex-slávista Tomáš Souček předvádí v dresu Hammers parádní výkony, v pátek sám rozhodl mač proti Evertonu. Trochu překvapivě teprve první TOTW pro českou hvězdu.

CDM - Pierre Højbjerg - 85

Štítový záložník Tottenhamu se sice nezapsal o víkendu do tabulky střelců, proti Leeds však vládl středu hřiště a od whoscored.com si vysloužil 8.4 Rating. Dostane se ve FIFA 21 podruhé do TOTW, nebo ji EA Sports přidělí některému z jeho spoluhráčů?

CM - Vladimír Darida - 81

Český středopolař nádherně dirigoval sobotní vítězství Herthy Berlín proti Schalke. Nejdříve přesně našel před branku nabíhajícího Jhona Cordobu, v osmdesáté minutě pak přeloboval obranu posledního celku Bundesligy a poslal do solového úniku Krzysztofa Piątka. Za výkon proti Schalke si zasloužil Vladimír Darida cenu za muže zápasu a s největší pravděpodobností se podívá do TOTW.

CAM - Piotr Zieliński - 83

Tady není o čem. Polský zástupce italské Neapole se proti Cagliari blýsknul dvěma geniálními góly, když se nejdřív v 25. minutě trefil zpoza vápna krásně pod břevno, vítěznou branku vstřelil po pěkné individuální akci v 60. minutě. Středním záložníkům to prostě lepilo.

LW - Marco Asensio - 84

Gól, asistence, muž zápasu. Španěl Marco Asensio v tandemu s Lucasem Vázquezem zařídil další tři body pro Real Madrid, když si oba křídelníci připsali do osobních statistik dva kanadské body. Na 90% se jeden z madridské dvojice objeví v TOTW 15.

RW - Jadon Sancho - 88

Anglická hvězda Borussie Dortmund dostala od whoscored.com známku 9.0, zaslouženě. Jadon Sancho sice nejprve neproměnil jasnou gólovku, v druhém poločase však přesně namířil svůj roh na hlavu Manuela Akanjiho a poté si krásně pohrál se svým soupeřem a pojistil vítězství BVB. První IF pro Sancha ve FIFA 21, snad se konečně dočká oprávněného rychlostního upgradu.

ST - Duván Zapata - 85

Atalanta na domácím hřišti jednoznačně rozstřílela Sassuolo, přičemž tři kanadské body zaznamenal Kolumbijec Duván Zapata. Dva góly a jedna asistence ozdobily vynikající výkon kolumbijského útočníka, kterého dělilo jen několik centimetrů od hattricku. Bohužel, rychlost výrazně ubírá Duvánově kartě na atraktivitě.

ST - Cristiano Ronaldo - 94

Kdy jindy by měl portugalský striker dostat odměnu v podobě TOTW karty. Dvěma góly proti Udinese překonal Cristiano Ronaldo gólový účet Brazilce Pelého a stal se druhým nejlepším střelcem v historii. CR7 se dostane do nejedné FUT sestavy.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud