14. ledna 2021 • 17:00

OFICIÁLNĚ: Marioooso, vítěz CZC.cz iSport LIGY, přestupuje do AC Sparta Esports

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Posledních pár měsíců pro něj bylo jako z říše snů. Vítězství v CZC.cz iSport Lize, 100-0 ve FUT Champs a nakonec sparťanské angažmá. „Je to takový malý splněný sen,“ říká Mario „Marioooso“ Gumbrešt, nová akvizice AC Sparta Esports.



AC Sparta Esports se rozrůstá. K nynější čtveřici se od 14. ledna připojuje Marioooso, který se stal začátkem nového roku volným hráčem. „Během podzimu na nás udělal Mario svými výkony opravdu skvělý dojem. Asi nikomu, kdo se trochu zajímá o českou FIFA scénu, neunikla jeho neuvěřitelná série, kdy mel tři perfektní Weekend League za sebou,“ říká zástupce nového klubu hvězdy FIFA 21. „Když jsme pak v průběhu prosince zjistili, že se nám otevřela možnost ho získat k nám do týmu, tak jsme neváhali a angažovali Maria jako pátého hráče ACS. Těšíme se na budoucí společné úspěchy už v rudém dresu!“

Celý přestup byl poodhalen již před dvěma týdny bývalou Mariosovou organizací Zicon Esports. „V tu dobu však ještě nebylo nic oficiálního, se Spartou jsem stále jednal,“ říká samotný hráč. Spojení Mariooosa a Sparty tak bylo venku, nyní je vše oficiální.

Sparta provází Fifaře také ve světě reálného fotbalu. „Vždycky jsem chtěl hrát fotbal za Spartu, tak to vyšlo alespoň na virtuálním trávníku,“ neschovává Mario Gumbrešt nadšení.

Děčínský player se spolu se svými spoluhráči pokusí přetnout sérii nepovedených výsledků AC Sparta Esports na větších turnajích. Tým stále čeká na výraznější vítězství. Těžko hledat povolanějšího, než právě Maria, který se ve FIFA 21 posunul na vyšší level.

Spanilá jízda Mariooosa začala na konci listopadu, kdy v nervydrásajícím finále CZC.cz iSport Ligy překonal dlouholetou česko-slovenskou FIFA jedničku Lukáše „T9Laky“ Poura. Stoupající formu potvrdil hned třemi víkendovými ligami bez jediné prohry, překonal český rekord. Nikdo již nepochybuje o tom, že patří nová posila Sparty do nejužší české špičky. „Přeju Mariooosovi, aby se mu dařilo a navázal na dobré výsledky z tohoto ročníku a pokračoval v nich co nejdéle,“ vítá svého spoluhráče Martin „Caster“ Štěpán.

Marioooso novou posilou AC Sparta EsportsFoto AC Sparta Esports

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud