2. března 2021 • 21:29

TOTW #23 Predictions: Messi v týmu týdne? TOTW se dočká i Bale či Goretzka

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Poslední Team of the Week ve FIFA 21 překvapil snad všechny. Cristiano Ronaldo a Marcus Rashford, dvě parádní karty, které se objevily jako blesk z čistého nebe. Tento týden nebude taková paráda, přesto se můžeme těšit na nejednoho zajímavého playera.



GK - Keon Casteels - 86 (WhoScored - 7.02)

Wolfsburgu se i nadále daří. V Bundeslize neporhráli již devět zápasů v řadě, veliký podíl na tom má gólman Casteels, který v posledním špílu proti Herthě Berlín udržel čisté konto.

CB - Ruben Dias - 84 (WhoScored - 7.52)

Momentální forma Manchesteru City je nevídaná. Po horším startu nastartovali nezastavitelný stroj, gólem proti West Hamu se po výhru podepsal také Rúben Dias.

CB - Diego Godín - 86 (WhoScored - 8.60 - MOTM)

První Team of the Week pro jednoho z nejlepších stoperů minulé dekády. Uruguayec Godín předvedl v dresu Cagliari exkluzivní výkon, za který získal ocenění MVP a dost možná se dočká první IF kartičky ve FIFA 21.

RWB - Matteo Darmian - 81 (WhoScored - 8.46)

Inter Milán si na špatnou fazónu rozhodně stěžovat nemůže. Po výhrách nad Laziem a AC Milán si smlsli svěřenci Antonia Conteho na Janovu, jeden gól vsítil pravý bek Matteo Darmian. 

CDM - Grzegorz Krychowiak - 83 (WhoScored - 7.91)

První TOTW pro polského středopolaře. K čistému kontu v dresu Lokomotivu Moskva přidal také jednu přesnou trefu.

CM - Leon Goretzka - 89  (WhoScored - 9.02 - MOTM)

Tři asistence, cena pro MOTM, tři body. Leon Goretzka odehrál proti Kolínu ideální zápas a jeho headliners karta se dočká zaslouženého upgradu.

CM - Mauro Arambarri - 83 (WhoScored - 7.81 - MOTM)

Kvalitní výkon ve středu hřiště doplnil Uruguayec Arambarri gólem. Stejně jako pro Poláka či kolegu z uruguayské reprezentace jde pro něj o první TOTW.

RM - Nicolas Pépé - 86 (WhoScored - 7.39)

Pravý záložník z Pobřeží Slonoviny se konečně probouzí. V poslední týdnech předvádí v dresu londýnského Arsenalu kvalitní výkony, naposledy úřadoval proti Leicesteru.

RW - Gareth Bale - 85 (WhoScored - 9.44 - MOTM)

31letý křídelník Tottenhamu Hotspur byl v minulém týdnu hlavní hvězdou svého klubu. Na domácím hřišti si pohrál s obranou Burnley, když dal dvě branky a na jednu přihrál.

CF - Lionel Messi - 96 (WhoScored - 9.49 - MOTM)

Zní to až neskutečně, ale argentinská legenda získala ve FIFA 21 pouhou jednu IF kartu. Druhou by si snad mohla připsat po vítězství na hřišti Sevilly, kdy Messi skóroval a připsal si také asistenci.

ST - Myron Boadu - 84 (WhoScored - 9.24 - MOTM)

20letý nizozemský střelec Myron Boadu si proti Feyenoordu pořádně vylepšil statistiky. Při výhře AZ Alkmaar 4:2 se třikrát trefil přesně.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud