30. července 2021 • 17:30

Konec dvouletého spojení. Teplická opora odchází a míří za novým angažmá

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dlouhé měsíce reprezentoval Martin "dalas94" Vujtík žluté barvy FK Teplice eSports. Medaile se sice Dalasovi často vyhýbaly, i tak patřil mezi nejužší špičku česko-slovenské FIFY. Teplický dres oblékal v první polovině roku naposledy, zanedlouho oznámí ostravský borec své další kroky.



Dlouhou dobu šlo o nerozlučnou trojici - Dalas, Aubík, Sobla. Sestava FK Teplice eSports patří bezpochyby mezi ty nejstabilnější na česko-slovenské scéně. Nyní odchází první ze tří mušketýrů.

„Vždy jsme k sobě mluvili narovinu a já ti děkuji za ty krásný roky, co jsi Teplice reprezentoval,“ napsal na sociální sítě manažer FK Teplice eSports Štefan Šraga.

Ten následně ocenil Dalasův postup během celého transferu. „Nemusel si mi o tom transferu říct a mohli jsme to udělat tak, jako je na CZ/SK esport scéně obvyklé, ale ty jsi za mnou přišel a vše mi řekl,“ poděkoval Štefan Šraga.

Své díky vyjádřil na svém Instagramu také samotný Martin Vujtík. „Nespočet srandy, skvělých zážitků a turnajů, co máme společně za sebou. Takhle skvělý kolektiv jen tak nenajdete,“ vzpomínal Dalas na dva roky v Teplicích. Během tohoto angažmá se z něj stala, jak sám říká, stálice scény.

Krátce po svém příchodu do žlutého celku se Dalasovi povedl úspěch, kterého si sám cení nejvíc. „Asi to bude čtvrté místo na CZC.cz iSport Lize,“ soudí ostravský player.

Kam nyní Dalas zamíří, ještě není známo, nemělo by však trvat dlouho a celý přestup bude oficiálně oznámen.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud