14. září 2021 • 11:40

Kontroverzní hodnocení hráčů Manchesteru United. Kolik má hvězdný Bruno?

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Propad Cristiana Ronalda i překvapivé ohodnocení Bruna Fernandese. Ratingy hráčů Manchesteru United ve FIFA 22 vyvolaly obří debatu. Nezaslouží si portugalské duo být výš? Neměl by Paul Pogba zůstat na 86? 



Cristiano Ronaldo mimo top 2 ve FIFA. Něco, co se stane poprvé od FIFA 13. Nesmrtelné duo Lionel Messi + Cristiano Ronaldo bude ve FIFA 22 rozděleno polským harcovníkem Robertem Lewandovskim. Ten se dočká karty s ratingem 92, nejvyšší v jeho kariéře.

Je však spravedlivé snížení hodnocení Cristiana Ronalda? V italské lize byl nejlepším hráčem a na mezinárodní scéně opět řádil. Udržení karty z FIFA 21 by i vzhledem k formě útočníka Manchesteru United dávalo větší smysl.

Top 9 hráčů Manchesteru United ve FIFA 22Foto EA Sports

Další kontroverzi vzbudilo EA Sports kvůli Brunovi Fernandesovi. Další Portugalec v barvách Rudých ďáblů odehrál luxusní sezónu, vstřelil 18 branek a připsal si 11 asistencí a byl jedním z hlavních kandidátů na titul nejlepšího hráče sezóny.

I přes všechny úspěchy Bruna Fernandese se portugalská hvězda vyšplhá pouze na rating 88, o jeden víc, než kterým se pyšní ve FIFA 21. Fotbaloví fanoušci volají po zvýšení hodnocení Fernandese minimálně na 89, ne-li na 90. Heung Min Son je momentálně lépe ohodnocen než Bruno. Je to tak správně?

Otázky vyvolává také Paul Pogba. Ten se v sezóně 2020/21 trefil v lize pouze třikrát, stejně často pak asistoval. EA Sports to však stačí. Francouz se posouvá na hodnocení 87.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud