14. května 2021 • 16:20

Rok od vzniku, rok mezi elitou. Sinners jdou pro vítězství ve Spring Cupu

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

16. června 2020 získali Sinners Esports Stuck With U a začala parádní jízda ambiciozní organizace v League of Legends. Dvakrát reprezentovali česko-slovenské League of Legends v Evropě, tuzemský titul ale stále chybí. „Chceme konečně vyhrát,“ říká Lukáš „PiOk“ Lőrinc, hvězda Sinners. 



Od prvního momentu, co vstoupila liberecká organizace na scénu League of Legends, bojovala o nejvyšší příčky. Ve finále ale vždy narazila na eSubu, která vystavila Sinners stopku.

Poslepená sestava eSuby však ve Spring Cupu ztroskotala před branami semifinále. Mají tak Sinners volnou cestu k triumfu? Vůbec ne.

Czech Imports nedají Sinners nic zadarmo. Tým složený z českých top hráčů a zahraničního talentu jde jasně za vítězstvím. Samotný PiOk si přeje souboj se svým bývalým spoluhráčem z Czech Imports. „Rád bych si zahrál proti Randomovi. Doufám, že postoupí do finále,“ nechal se slyšet slovenský player.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Rád bych si zahrál proti Randomovi a jejich bot lane, říká PiOk

Samotná cesta do finále byla pro Sinners procházka růžovou zahradou. Kromě prohry proti Brute Academy v uzavřené kvalifikaci si poradili se všemi soupeři bez větších problémů, včetně špílů 2:0 s eSubou a Progaming.

V boji o finále se Sinners potkají s Vikingekrig Esports. Favorit je jasný, Sinners ti ale nebudou mít lehké. „Věřím, že je sežereme,“ burcoval svůj celek David „Krakeer“ Bruk, kouč Vikingekrig Esports. A pokud bude Peter „Deepe“ Gramata zářit jako proti Progamingu, tak budou mít Sinners plné ruce práce.

Pokud půjde vše dle plánu liberecké organizace, uvidíme Sinners v sobotu ve dvou BO5 sériích - v semifinále a finále. Stream závěrečných bojů Spring Cupu začíná v sobotu 15. 5. od 14:00 na twitch.tv/eleaguecz a iSport.cz.

Program 15.5.:
14:00 Czech Imports vs. Marmas in Paris
17:00 Sinners vs. Vikingekrig Esports
20:00 Finále

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud